Lichtgordijn, dé kerstverlichting buiten om de gevel van je pand adembenemend mooi te maken. Ook in binnenruimtes is een led lichtgordijn een smaakvolle sfeermaker, niet alleen met de Kerst maar het hele jaar door. Hang een lichtgordijn led bijvoorbeeld achter je raam, gebruik hem als roomdivider of hang meerdere lichtgordijnen in rijen achter elkaar aan het plafond van een winkelcentrum galerij. Deze hoge kwaliteit lichtgordijnen zijn de keuze van vele professionele kerstverlichting installateurs en kerstdecoratie specialisten.

Lichtgordijn geschikt voor buiten en binnen

Lichtgordijn mét sfeervol Twinkle (fonkel) effect

Lichtgordijn verlengsnoeren

Aanbieding
 14,95  12,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Kerstverlichting gordijn splitters

Kerstverlichting lichtgordijn bevestigen

Lichtgordijn niet gevonden?

Staat de gordijnverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten, kleuren en lengtes lichtgordijnen snel leveren.

Meer weten over lichtgordijnen?

Het lichtgordijn is een buitengewone sfeermaker met de kerst. Een kerstverlichting gordijn wordt veel toegepast als gevelverlichting, in etalages, achter ramen bij mensen thuis, als room divider in een binnenruimte of als sfeermaker in (openbare) ruimtes zoals een winkelcentrum, winkelstraat of horecagelegenheid. Natuurlijk leent het lichtgordijn zich voor oneindig veel andere sfeervolle toepassingen tijdens de kerst, maar ook gewoon door het jaar heen.

Kerstverlichting gordijn: professionele kwaliteit

Onze professionele lichtgordijn producten beschikken over hoge kwaliteit rubberen lichtsnoeren en energiezuinige LED kerstlampjes met een hoge lichtopbrengst in een kleur warm wit die niet te onderscheiden is van ouderwetse gloeilampjes. Het lichtgordijn is bestand tegen winterse omstandigheden bij gebruik als kerstverlichting buiten maar natuurlijk ook als kerstverlichting binnen. Winterweer, nattigheid, warmte binnen of andere zaken: dit kerstverlichting lichtgordijn kan het hebben. We geven dan ook 2 jaar garantie mee, om de kwaliteit van onze lichtgordijnen te waarborgen.

Bovendien kunnen lichtgordijn vele kerstseizoenen meegaan omdat ze eenvoudig uit te breiden zijn. We hebben het hier namelijk over een koppelbaar lichtgordijn.

Gevelverlichting met koppelbare lichtgordijnen

Ons professionele kerstverlichting gordijn is koppelbaar, wat inhoudt dat je eenvoudig meerdere lichtgordijnen aan elkaar kunt koppelen totdat je de gewenste breedte voor je lichtproject hebt bereikt. Wil je dus een brede gevel, dakrand, balkon, raam van een restaurant, promenade in een winkelcentrum of de voorkant van je woonhuis of bedrijfspand prachtig verlichten? Geen enkel probleem met koppelbare lichtgordijn kerstverlichting!

Je begint altijd met een startkabel die je koppelt aan het eerste lichtgordijn. Daarna kun je je lichtgordijn vanuit het eerste lichtgordijn verder uitbreiden met meerdere koppelbare lichtgordijnen tot grote breedte op maar één 230 Volt startkabel. Bij elk lichtgordijn product lees je hoeveel koppelbare lichtgordijnen van het betreffende type je op elkaar kunt aansluiten. Dat wil dus zeggen: op basis van één en dezelfde startkabel.

Indien nodig kun je om afstand tussen tussen verschillende delen van bijvoorbeeld een gevel te overbruggen, een ‘kaal’ verlengsnoer zonder LED lampjes koppelen tussen de verschillende kerstverlichting gordijnen. Deze verlengsnoeren zijn verkrijgbaar in 1m, 3m, 5m en 10m. Geen gedoe dus met verschillende contactdozen buiten, maar kerstverlichting voor je gevel, precies op maat, wel zo veilig – én professioneel.

Het koppelbaar lichtgordijn leent zich daardoor uitstekend voor professionele doeleinden als gevelverlichting in een winkelstraat en andere grote (kerst)lichtprojecten, maar natuurlijk ook voor bruiloften en grote feesten door het jaar heen. Denk bijvoorbeeld eens aan het plafond van een tentdoek dat je compleet romantisch kunt verlichten met dit lichtgordijn, door het aan elkaar te koppelen tot de gewenste afstand. Vervolgens bevestig je de gordijnverlichting met bijvoorbeeld de multifunctionele haken uit het bevestigingsmateriaal en je drapeert het lichtgordijn precies zoals jij wil. Meteen sfeer in die tent, gegarandeerd!

Wil je het iets meer bescheiden aanpakken en alleen de ramen in je huis of bedrijfspand versieren met dit gezellige en origineel ogende kerstverlichting gordijn, dan kan dat natuurlijk ook. Waarschijnlijk heb je dan al genoeg aan een startkabel en een lichtgordijn dat je netjes aan de bovenkant van het raam bevestigt. Binnen of buiten, dat is aan jou! Leuk voor een magisch gordijn-lichteffect is het bij elkaar binden van het lichtgordijn aan beide zijden van het raam. Een vaas met kerstballen in het midden en je hebt een ontzettend originele kerstverlichting in huis dit jaar!

Heb je te maken met een terugkerend evenement, zoals een groot Kerstgala, dan is het koppelbare kerstverlichting lichtgordijn keer op keer opnieuw te gebruiken. Je koppelt het, bevestigt het en laat het zijn prachtig elegant effect geven tijdens het evenement. Je haalt het daarna weer netjes af, ontkoppelt en bergt het gemakkelijk op tot het volgend jaar.

Want of je de set koppelbare lichtgordijnen nu binnen of buiten gebruikt, je zult er lang plezier van hebben. Dat komt door de hoge kwaliteit en duurzame materialen waaruit deze professionele lichtgordijn kerstverlichting is gemaakt.

Gordijn verlichting kerst: veilig, professioneel en duurzaam!

Onze professionele kwaliteit kerstverlichting gordijn is zeer duurzaam doordat deze beschikt over een professionele natuurrubberen kabel en energiezuinige klassiek warm witte LED lampjes. Deze LED kerstlichtjes met de nieuwste techniek zijn enorm duurzaam, ze verbruiken wel 5 tot 10 keer minder energie dan ‘ouderwetse kerstverlichting’. Terwijl deze gordijn verlichting zo praktisch en robuust is, is ze ook nog eens fantastisch om te zien. Dat is natuurlijk waar het om draait bij kerstlampjes. Ze stralen namelijk niet zoals vroeger bij de eerste generaties LED kerstverlichting dat koud witte licht uit. Dit professionele LED kerstlampjes gordijn heeft een prachtige lichtkleur: klassiek warm wit. Dit is de kleur die je ‘vroeger’ aantrof bij de kerstlichtjes op basis van gloeilampjes. Onvervalst ouderwets, met nieuwerwetse techniek dus!

Naast de keuze voor een mooie warm witte kleur van deze LED gordijn verlichting, is er ook de optie van een ‘Twinkle’-variant. Hiervan flitsen enkele kerstlampjes in de gordijn verlichting willekeurig verdeeld over het totaal aantal lampjes. Dit wordt daarom ook wel gordijn kerstverlichting met ‘flash’ effect genoemd. Mooi voor een extra magische sfeer met de kerst, ten opzichte van het constant brandende kerstverlichting gordijn.

Wil je je LED gordijn verlichting met de kerst nog voordeliger en duurzamer maken? Laat het kerstverlichting gordijn dan niet continu branden. Dat wil zeggen: niet de hele dag door. Gebruik een slimme schemerschakelaar waarmee je kerstverlichting gordijn automatisch aangaat wanneer het donker wordt en weer uit gaat wanneer het weer licht is.

Wel zo mooi als je het energiebudget van de kerstversiering van de komende jaren beperkt wil houden, en als je het milieu uiteraard ook nog eens tegemoet wil komen. Dat kun je nog eens verkopen aan je klanten en je eigen portemonnee.

Lichtgordijn buiten alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor een lichtgordijn buiten? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: