Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,6/10
kerstverlichting netverlichting

Netverlichting

Netverlichting is de ideale kerstverlichting om struiken, hagen, objecten en oppervlakken mooi egaal te verlichten, zowel buiten als binnen. Lees meer

In net kerstverlichting staan de kerstlampjes netjes op dezelfde afstand van elkaar. Professionele kerstverlichting installateurs gebruiken onze koppelbare netverlichting bijvoorbeeld om lichttapijten en sterrenhemels te creëren.

Zodra je dit kerstverlichting net in handen hebt, voel je aan de professionele kwaliteit van de snoeren dat deze lampjes jarenlang zullen meegaan. Door het koppelbare systeem kun je eenvoudig meerdere lichtnetten aan elkaar koppelen en grote oppervlakken handig op basis van maar één aansluitsnoer verlichten.

Koppelbare netverlichting geschikt voor buiten en binnen

Verlengsnoeren voor koppelbare netverlichting

Splitters voor koppelbare netverlichting

Bevestigingsmateriaal voor netverlichting

Netverlichting ideaal voor bomen, struiken en plafonds

Netverlichting van KerstverlichtingBuiten.com is het ideale product om objecten en oppervlakten te voorzien van een feestelijke uitstraling zonder al te veel moeite te hoeven steken in het gelijkmatig en egaal verdelen van de lampjes. Het bevestigen van netverlichting is snel en eenvoudig uitgevoerd. Zo is jouw (kerst)boom, vloer of gevel in een handomdraai voorzien van prachtige kerstverlichting. Bovendien is het uit elkaar halen van in de war geraakt lichtsnoeren verleden tijd, netverlichting is namelijk al voorzien van gelijkmatig verdeelde LED lampjes over het gehele oppervlak. Het enige dat je nog hoeft te doen is de net kerstverlichting zorgvuldig over het gewenste object of oppervlak draperen. Onze netverlichting is duurzaam, energiezuinig, weersbestendig en voorzien van koppelbare begin- en uiteinden. Ideaal toch!

Bestel snel en eenvoudig jouw kerstverlichting net online

De voorbereidingen voor de feestdagen kunnen een hoop tijd in beslag nemen. Niet alleen leuke cadeautjes en lekkere recepten dienen uitgezocht te worden, maar jouw woning en/of bedrijfspand dient ook voorzien te worden van de mooiste kerstversiering. Het aanbod hierin is enorm en veel mensen zien dan ook door de (kerst)bomen het bos niet meer. Het afstruinen van tientallen winkels kost stiekem best veel tijd. Wij willen onze klanten behoeden van te veel tijd steken in het uitzoeken van de juiste kerstversiering. Daarom hebben wij in onze webshop op KerstverlichtingBuiten.com alleen de nr. 1 kwaliteit kerstverlichting en bijbehorende accessoires opgenomen en deze overzichtelijk onderverdeeld in categorieën. Zo zien onze klanten in één oogopslag welke producten we aanbieden en ben jij met slechts een paar klikken op de knop voorzien van hoogwaardige kwaliteit kerstversiering die gegarandeerd jarenlang meegaat. Nog een voordeel is dat je de deur niet eens uit hoeft! Alle bestellingen die op een werkdag zijn geplaatst, worden namelijk binnen 24 uur verzonden. Wij bezorgen snel en betrouwbaar in heel de Benelux. Bestellingen van 50 euro of meer worden zelfs gratis thuisbezorgd!

Netverlichting voor buiten van de beste kwaliteit

Onze net kerstverlichting is geschikt voor buiten en binnen. Geen enkel klusje is dan ook zo snel en eenvoudig geklaard als jouw (kerst)boom versieren met kerstverlichting voor buiten in de vorm van netverlichting. Het is erg simpel: je werpt het net over het gewenste object of oppervlak, steekt de stekker in het stopcontact en klaar! De materialen van onze netverlichting zijn zorgvuldig uitgezocht. Zo bestaat ons kerstverlichting net uit zwart rubberen snoeren met een 100% koperen kern. De 8 millimeter grote LED lampjes zijn voorzien van een stevig plastic omhulsel die de lichtjes goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. Dankzij de hoogwaardige materialen waaruit onze netverlichting bestaat, is deze bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kun jij tijdens en na een hevige regen-, hagel of sneeuwbui gewoon lekker onbezorgd op de bank blijven zitten. In tegenstelling tot reguliere kerstverlichting zal ons #1 kerstverlichting net namelijk nog jarenlang meegaan en bijvoorbeeld niet (deels) kapot gaan door een aantal nachten met strenge vorst.

Netverlichting met hoge IP-waarde

De IP-waarde van een elektrisch apparaat geeft aan in welke mate het betreffende product beschermd is tegen invloeden van buitenaf. Deze waarde wordt altijd aangeduid middels de letters ‘IP’ gevolgd door twee cijfers. Het eerste cijfer geeft een indicatie met betrekking tot de mate waarin het product beschermd is tegen bijvoorbeeld stof en vuil. Het tweede cijfer geeft de beschermingsgraad ten opzichte van het binnendringen van vloeistoffen aan. Ons assortiment biedt de keuze uit kerstverlichting netten met twee verschillende IP-waarden, namelijk IP44 en IP67.IP44 geeft aan dat het verlichtingsproduct niet alleen bestand is tegen opspattend en sproeiend water, maar ook goed beschermd is tegen stofdeeltjes e.d. van 1 millimeter of groter. IP67 gaat daarin nog een stapje verder. Dit betekent namelijk dat het product volledig stofdicht én waterdicht is. Zo zou het product zelfs ondergedompeld kunnen worden tot 1 meter diep.

Duurzame kerst netverlichting

Netverlichting mag tijdens de kerst niet ontbreken. Dit handige én mooie verlichtingselement is namelijk niet alleen eenvoudig en snel te installeren, maar ook nog eens erg energiezuinig en duurzaam in gebruik!

Dankzij de hoge IP-waarde en hoogwaardige kwaliteit materialen kan onze netverlichting in de praktijk namelijk wel tot 10 jaar meegaan. Zo hoef jij, indien gewenst, jouw verzameling kerstverlichting elk jaar slechts uit te breiden. Na afloop van de feestdagen berg je jouw #1 kerstverlichting net compact op in de bijgeleverde doos om deze het volgende jaar weer tevoorschijn te toveren. Wij willen de kwaliteit van onze producten graag waarborgen, het is dan ook niet voor niks dat wij maar liefst twee jaar garantie op al onze netverlichting bieden.

Bespaar energiekosten dankzij LED netverlichting

Duurzaamheid en weersbestendigheid zijn echter niet de enige voordelen aan dit praktische product. Dankzij de LED lichtjes die verwerkt zijn in onze verlichtingsnetten bespaar je namelijk ook een hoop energie! De LED verlichting in onze producten gaat namelijk wel 5 tot 10 keer langer mee dan reguliere kerstverlichting. Zo draag jij positief bij aan het milieu én bespaar je energie. Dankzij de moderne technologie op het gebied van LED verlichting is de ijskoude uitstraling waar we deze mee associëren verleden tijd. De LED lampjes van onze nr. 1 verlichte netten zijn namelijk voorzien van warm wit licht zoals we deze kennen van de ouderwetse gloeilampen waar we vroeger de kerstbomen mee versierden. Zo profiteer jij niet alleen van de energiezuinigheid en duurzaamheid van LED verlichting, maar is jouw woning en/of bedrijfspand ook nog eens voorzien van de gezellige knusse kerstsfeer waar iedereen tijdens deze winterse dagen naar verlangt. Graag nog meer energie besparen? Maak dan gebruik van een schemerschakelaar met timer. Hiermee gaat de aangesloten verlichting automatisch aan wanneer het buiten begint te schemeren. Kies voor de standaard instelling en de verlichting schakelt automatisch uit wanneer het de volgende ochtend buiten weer licht begint te worden. Wil je jouw verlichting slechts een aantal uur laten branden? Stel de timer in op 2, 4, 6 of 8 uur en de verlichting schakelt automatisch uit na het gewenste aantal uren.

Koppelbaar kerstverlichting net voor buiten

Onze lichtnetten zijn 1,5 meter lang, 2 meter breed en per stuk voorzien van maar liefst 288 LED lampjes. Wil je graag een groter object versieren met verlichting netten? Of wil je gewoon een (enorm) kerstverlichtingsproject realiseren met slechts een aantal stekkers en stopcontacten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze kerstverlichting netten zijn namelijk koppelbaar en kunnen veilig en snel gekoppeld worden aan andere verlichtingselementen terwijl hier slechts één 230 Volt aansluitsnoer voor benodigd is. Hiermee voorkom je ongelukken en geklungel met losse stekkerdozen en snoeren in de tuin.De constructie is eenvoudig: sluit de startkabel aan op een 230 Volt stopcontact. Koppel het andere uiteinde van de startkabel aan het beginpunt van bijvoorbeeld een netverlichtingselement. Is hiermee het gewenste oppervlak nog niet van genoeg lichtjes voorzien? Sluit het uiteinde van de netverlichting dan weer aan op een ander verlichtingselement en ga hiermee door tot het gewenste object of oppervlak over genoeg lampjes beschikt. Zo kun je op één startkabel tot wel zeven verlichtingsnetten op elkaar aansluiten en het gewenste oppervlak of object van maar liefst 2.016 LED kerstlampjes voorzien. Wil je graag een onverlichte overbrugging maken tussen twee verlichtingselementen? Plaats dan met behulp van het makkelijke koppelsysteem een verlengsnoer tussen twee elementen en voilà!

Accessoires voor jouw kerstverlichting net

Om jouw netverlichting goed te bevestigen en ervoor te zorgen dat deze ook de gehele feestperiode op de plek blijft hangen, is het verstandig een aantal bevestigingstools aan te schaffen. Zo vind je in ons assortiment niet alleen goothaken, maar ook ophangklemmen met zuignap, multifunctionele haken en S-haken. Zo kun jij jouw kerstverlichting altijd en overal veilig ophangen. Bovendien kun je bij ons ook terecht voor overige kerstverlichting accessoires zoals splitters, schemerschakelaars, dimmers, afdichtringen, startkabels en -boxen, stekkersafes en verlengsnoeren in verschillende lengtes.

Net kerstverlichting niet gevonden?

Staat de netverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten en kleuren netverlichting leveren.