Netverlichting ✨

Netverlichting buiten is de ideale kerstverlichting om struiken, objecten en oppervlakken mooi egaal te verlichten, met kerstlampjes netjes op dezelfde afstand van elkaar.

Deze koppelbare netverlichting is zowel buiten als binnen te gebruiken en wordt veel gebruikt door professionele kerstverlichting installateurs om lichttapijten en sterrenhemels te creëren. Zodra je deze net kerstverlichting in je handen hebt, voel je al aan de kwaliteit van de snoeren dat deze jarenlang zal meegaan.

Tip: deze professionele net verlichting is koppelbaar. Door het koppelbare systeem kun je eenvoudig meerdere lichtnetten aan elkaar koppelen en zo grote oppervlakken of meerdere objecten handig op basis van maar één stekker verlichten. Bekijk netverlichting >

Lichtnetten geschikt voor buiten en binnen (koppelbaar)

Netverlichting verlengsnoeren (koppelbaar)

Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Net verlichting splitters (koppelbaar)

Netverlichting buiten bevestigen

Meer weten over netverlichting?

Netverlichting is ideaal voor het mooi egaal uitlichten van struiken, een gevel, plafond, vloer of andere oppervlakken en objecten.

Je drapeert een net kerstverlichting over een struik of ander object en klaar ben je voor de Kerst! Geen gedoe met snoeren die rond moeten gaan, die almaar in de knoop komen te zitten en nooit dat perfect egaal verdeelde effect van een lichtnet geven.

netverlichting buiten

Netverlichting kerstlampjes

Voor het professioneel verlichten van grote oppervlaktes of objecten is er de speciale netverlichting koppelbaar van 2 bij 1,5 meter per net in sfeervol klassiek warm wit.

De warme lichtkleur van de professionele koppelbare LED netverlichting lijkt sprekend op die van ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes. Verdere kenmerken van deze professionele kerstlampjes zijn dat de 8 mm grote LED kerstlampjes een hoge lichtopbrengst hebben en zeer energiezuinig zijn.

Kwaliteit lichtnetten voorop

kerstverlichting netverlichtingOnze koppelbare net kerstverlichting is van hoogstaande kwaliteit. Met duurzame LED lampjes en veilige koppelstekkers. De lichtnetten hebben dezelfde nostalgische uitstraling als ouderwetse gloeilampjes, maar zijn daarentegen 5 tot 10 keer energiezuiniger en zodanig weer- en stootbestendig dat ze sowieso 2 jaar (garantieperiode) tot wel 10 jaar (in de praktijk) meegaan. Winters weer als hagel, sneeuw, regen en harde wind kunnen deze spatwaterdichte (IP44) net verlichting niet deren.

Naast de professionele LED netverlichting lampjes is ook het stevige snoer van hoge kwaliteit. Dat komt doordat het snoer volledig van stevig rubber is gemaakt, met een 100% koper kern. De stekker die je aansluit op een regulier stopcontact is van eenzelfde hoge kwaliteit, waardoor ook deze winterweer-bestendig is.

Netverlichting koppelbaar: zo werkt het

netverlichting kerstboom

Onze lichtnetten zijn verkrijgbaar in een professionele koppelbare uitvoering: de netverlichting koppelbaar. Deze professionele kwaliteit koppelbare netverlichting is ideaal voor grote lichtprojecten in de openbare ruimte of gewoon in je eigen tuin. Door de verschillende lichtnetten aan elkaar te koppelen maak je één groot net op één enkele stekker. Erg handig en professioneel, want je voorkomt onveilig gepruts met meerdere verlengkabels en stekkerdozen buiten door gebruik te maken van koppelbare netverlichting.

Het gebruik van lichtnetten werkt heel simpel in de praktijk:

  1. Je sluit de startkabel met daaraan gekoppeld de eerste netverlichting aan op je normale stopcontact, gewoon van 230 Volt. Hiermee heb je al meteen 288 net kerstlichtjes aan het branden.
  2. Wil je een groter oppervlak sfeervol aankleden met koppelbare netverlichting, dan kun je daar nóg een of meerdere extra net kerstverlichtingen aan doorkoppelen. Dit kan tot maximaal 7 netverlichtingen aan elkaar gekoppeld op één enkele startkabel.
  • Maak je er een enorm groot project van, dan heb je er misschien een koppelbaar verlengsnoer bij nodig, afhankelijk van de plek waar je het kerstverlichting net wilt gaan plaatsen. Met koppelbare netten kun je bijvoorbeeld één groot vierkant creëren of juist een gelijkmatig langwerpig net van kerstlampjes.
  • Voor het bevestigen van net verlichting, aan bijvoorbeeld de dakgoot of een raampartij, kun je gebruik maken van bovenstaande verschillende soorten bevestigingsmateriaal (zoals bijvoorbeeld deze dakgoothaak of een multifunctionele haak).
  • Wil je het gebruik van de netverlichting buiten nog makkelijker en voordeliger maken, dan sluit je je lampjes natuurlijk op een schemerschakelaar aan. Die zorgt ervoor dat je lichtnet aanspringt zodra het buiten begint te schemeren. Niks hoeft dus meer handmatig én je bespaart energie doordat het lichtnet bij daglicht niet onnodig brandt.

Netverlichting LED: zoveel kerstlampjes, zoveel mogelijkheden

Door de praktische kenmerken van koppelbare net kerstverlichting, zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos. Zowel binnen als buiten kun je netverlichting LED met de Kerst gebruiken voor vele sfeervolle toepassingen – zoals gevel kerstverlichting, het uitlichten van muren, ramen in kerstsfeer brengen, een sterrenhemel plafond, een lichttapijt op de vloer en natuurlijk uiteenlopende andere objecten in je huis, bedrijf of winkelcentrum.

netverlichting raam

Met net kerstverlichting verander je elk oppervlak of object in een blikvanger van nostalgisch warm witte kerstlampjes.

Wanneer je een netverlichting LED voor het raam hangt bijvoorbeeld. Instant kerstsfeer in en om je huis of bedrijf. Of ter grootte van de complete voorgevel van je huis of bedrijfspand.

Of je spreid een lichtmat van net kerstverlichting buiten op je gazon. Kan zonder problemen – zelfs met sneeuwval, want de LED netverlichting kerstlampjes zijn spatwaterbestendig (IP44)!

De meest gebruikte toepassing van lichtnetten is het gebruik in de tuin, over een haag of (bol)struik bijvoorbeeld. Zo heb je met één keer een net kerstverlichting over het natuurstukje werpen een mooi egaal lichteffect. Aansluiten aan je stopcontact (eventueel met verlengsnoer) en klaar!,

net kerstverlichting buiten

Voor grote projecten, bedrijven, winkels of gemeenten is deze professionele kerstverlichting ook erg praktisch. Door het grote aantal verlichtingsnetten die aan elkaar kunnen worden aangesloten, kunnen ze voor verschillende grote toepassingen gebruikt worden. Hele gevels in kerstsfeer brengen, bijvoorbeeld. Of een trappenhuis. Een grote wand aan een plein of creëer een nagebootste sterrenhemel door het hele plafond te voorzien van netverlichting. Ook leuk voor thuis, in de veranda, boven het terras buiten of gezellig in je woonkamer.

Welk plan je ook hebt met de verschillende mogelijkheden van lichtnetten: in een handomdraai is het geregeld doordat de netverlichting koppelbaar zijn, je deze daarom met wel 7 netten met 2.016 LED kerstlampjes tegelijk aan elkaar kunt aansluiten en je deze vervolgens gemakkelijk kunt bevestigen met verschillende soorten haken – om ten slotte, eventueel met een verlengsnoer naar het dichtstbijzijnde reguliere stopcontact te leiden. Simpel en degelijk. Jouw net kerstverlichting project: professioneel gefixt!

Net kerstverlichting niet gevonden?

Staat de netverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten en kleuren netverlichting leveren.