Koppelbare netverlichting geschikt voor buiten en binnen

Aanbieding
 89.95  84.95
Aanbieding
 94.95  89.95

Netverlichting koppelbaar verlengsnoeren

Net verlichting splitters

Netverlichting buiten bevestigen

Net kerstverlichting niet gevonden?

Staat de netverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten en kleuren netverlichting leveren.

Meer weten over netverlichting

Netverlichting is ideaal voor het mooi egaal uitlichten van struiken, een gevel, plafond, vloer of andere objecten. Je drapeert een net kerstverlichting over een struik of ander object en klaar ben je voor de Kerst! Geen gedoe met snoeren die rond moeten gaan, die almaar in de knoop komen te zitten en nooit dat perfect egaal verdeelde effect van een netverlichting geven.

Netverlichting kerstlampjes

Voor het professioneel verlichten van grote oppervlaktes of objecten is er de speciale netverlichting koppelbaar van 2 bij 1,5 meter per net of de grotere variant koppelbare netverlichting van 3 bij 1,5 meter (een meter langer), beiden in sfeervol klassiek warm wit.

De warme lichtkleur van de professionele koppelbare LED netverlichting lijkt sprekend op die van ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes. Verdere kenmerken van deze professionele netverlichting zijn dat de 8 mm grote LED kerstlampjes een hoge lichtopbrengst hebben en ontzettend energiezuinig zijn.

Kwaliteit net verlichting voorop

Onze net kerstverlichting is van hoogstaande kwaliteit. Met duurzame LED lampjes en veilige koppelstekkers. De LED kerstlichtjes geven in zoverre extra kwaliteit, doordat ze dezelfde nostalgische uitstraling hebben als ouderwetse gloeilampjes, maar daarentegen 5 tot 10 keer energiezuiniger zijn en zodanig weer- en stootbestendig dat ze sowieso 2 jaar (garantieperiode) tot wel 10 jaar (in de praktijk) meegaan. Winters weer als hagel, sneeuw, regen en harde wind kunnen deze spatwaterdichte (IP44) net verlichting niet deren.

Naast de professionele LED netverlichting lampjes is ook het stevige snoer van hoge kwaliteit. Dat komt doordat het snoer volledig van stevig rubber is gemaakt, met een 100% koperen kern. De stekker die je aansluit op een regulier stopcontact is van eenzelfde hoge kwaliteit, waardoor ook deze winterweer-bestendig is.

Netverlichting koppelbaar: zo werkt het

Onze netverlichting producten zijn verkrijgbaar in een professionele koppelbare uitvoering: de netverlichting koppelbaar. Deze professionele kwaliteit koppelbare netverlichting is ideaal voor grote lichtprojecten in de openbare ruimte of gewoon in je eigen tuin. Door de verschillende netten aan elkaar te koppelen maak je één groot net op één enkele stekker. Erg handig en professioneel, want je voorkomt onveilig gepruts met meerdere verlengkabels en stekkerdozen buiten door gebruik te maken van koppelbare netverlichting.

Dat werkt heel simpel in de praktijk:

  1. Je sluit de netverlichting starterset aan op je normale stopcontact, gewoon van 230 Volt. Hiermee heb je al meteen 432 of 288 net kerstlichtjes aan het branden.
  2. Wil je een groter oppervlak sfeervol aankleden met netverlichting, dan kun je daar nóg een net kerstverlichting aan aansluiten – met de verlengset van nog eens 288 of 432 (of andersom) LED netverlichting. Dit kan tot maximaal 20 aan elkaar gesloten net kerstverlichting op één enkel stopcontact.
  • Maak je er een enorm groot netverlichting project van, dan heb je er misschien een verlengsnoer of splitter bij nodig, afhankelijk van de grootte van het kerstverlichting net. Deze maakt het makkelijker om bijvoorbeeld één groot vierkant te creëren, of juist een gelijkmatig langwerpig net van kerstlampjes.
  • Voor het bevestigen van de net verlichting, aan bijvoorbeeld de dakgoot of een raampartij, maak je gebruik van bovenstaande verschillende soorten bevestigingsmateriaal (zoals bijvoorbeeld deze dakgoothaak of een multifunctionele haak).
  • Wil je het gebruik van de netverlichting buiten nog makkelijker en voordeliger maken, dan sluit je je netverlichting project natuurlijk op een schemerschakelaar aan. Die zorgt ervoor dat je netverlichting aan springt zodra het buiten begint te schemeren. Niks hoeft dus meer handmatig én je bespaart energie doordat de lampjes bij daglicht niet onnodig branden.

Netverlichting: zoveel kerstlampjes, zoveel mogelijkheden

Door de praktische kenmerken van koppelbare net kerstverlichting, zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos. Zowel binnen als buiten kun je netverlichting met de Kerst gebruiken voor vele sfeervolle toepassingen – zoals gevel kerstverlichting, het uitlichten van muren, ramen in kerstsfeer brengen, een sterrenhemel plafond, een lichttapijt op de vloer en natuurlijk uiteenlopende andere objecten in je huis, bedrijf of winkelcentrum. Met net kerstverlichting verander je elk oppervlak of object in een blikvanger van nostalgisch warm witte kerstlampjes.

Wanneer je een netverlichting voor het raam hangt bijvoorbeeld. Instant kerstsfeer in en om je huis of bedrijf. Of ter grootte van de complete voorgevel van je huis of bedrijfspand. Allemaal voor elkaar te krijgen met de koppelbare netverlichting.

Of je spreid een lichtmat van net kerstverlichting buiten op je gazon. Kan zonder problemen – zelfs met sneeuwval, want de LED netverlichting kerstlampjes zijn spatwaterbestendig (IP44)!

De meest gebruikte toepassing van net kerstverlichting is het gebruik in de tuin, over een haag of (bol)struik bijvoorbeeld. Zo heb je met één keer een net kerstverlichting over het natuurstukje werpen een mooi egaal lichteffect. Aansluiten aan je stopcontact (eventueel met verlengsnoer) en klaar!,

Voor grote projecten, bedrijven, winkels of gemeenten is de netverlichting ook erg praktisch. Door het grote aantal verlichtingsnetten die aan elkaar kunnen worden aangesloten, kunnen ze voor verschillende grote toepassingen gebruikt worden. Hele gevels in kerstsfeer brengen, bijvoorbeeld. Of een trappenhuis. Een grote wand aan een plein of creëer een nagebootste sterrenhemel door het hele plafond te voorzien van netverlichting. Ook leuk voor thuis, in de veranda, boven het terras buiten of gezellig in je woonkamer.

Welk plan je ook hebt met de verschillende mogelijkheden van netverlichting koppelbaar: in een handomdraai is het geregeld doordat de netverlichting koppelbaar is, je deze daarom met wel 20 netten tegelijk aan elkaar kunt aansluiten en je deze vervolgens gemakkelijk kunt bevestigen met verschillende soorten haken – om ten slotte, eventueel met een verlengsnoer naar het dichtstbijzijnde reguliere stopcontact te leiden. Simpel en degelijk. Jouw kerstverlichting project: professioneel gefixt!

Netverlichting LED alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor een netverlichting LED? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: