Ouderwetse kerstverlichting

Ouderwetse kerstverlichting, wie had kunnen denken dat die elk jaar zo populair zou blijven met de komst van moderne led kerstverlichting. Toch is het niet gek dat klassieke kerstverlichting populair blijft. Kerst is nu eenmaal een nostalgisch feest.

Oude kerstverlichting heeft echter ook nadelen: oude gloeilampjes verbruiken veel stroom en de kerstlampjes gaan snel kapot. Daarnaast zijn oude kerstverlichting reservelampjes moeilijk te vinden.

Om de nadelen van ouderwetse kerstverlichting op te lossen vind je bij ons klassieke kerstverlichting op basis van moderne LED techniek. Daarmee haal je de nostalgische uitstraling van ouderwetse kerstlampjes in huis, in combinatie met de voordelen van duurzame LED kerstlampjes. Verder is deze kerstboomverlichting koppelbaar, daarmee maak je deze precies op maat voor jouw kerstboom.

Klassieke kerstverlichting geschikt voor buiten en binnen

Klassieke kerstverlichting LED bevestigen

Meer weten over ouderwetse kerstverlichting met moderne techniek?

Je kent ze van oma, of van vroeger bij je thuis. Die gezellige kaarsvormige kerstlampjes. Afgeleid van het originele idee van kaarsjes in de boom. Ooit was het revolutionair dat we deze kaarsjes elektrisch maakten op basis van gloeilampjes. Inmiddels beginnen de gloeilampjes langzaam uit te sterven, omdat deze ouderwetse techniek alweer achterhaald is.

De belangrijkste nadelen van de ouderwetse gloeilampjes is dat ze veel elektriciteit slurpen, warm (soms zelfs heet!) worden en een relatief korte levensduur hebben. Daarnaast valt een ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes in zijn geheel uit indien er een kerstlampje kapot gaat, omdat de lampjes in serie geschakeld zijn. Allemaal hopeloos ouderwetse eigenschappen, máár toch wel ontzettend zonde dat deze gezellige ouderwetse kerstverlichting verloren dreigt te gaan.

Gelukkig is de ouderwetse kerstverlichting inmiddels aan een nieuw leven bezig. Eentje dat past bij ónze tijd. Dezelfde klassieke kerstverlichting, maar dan 5 tot 10 keer zuiniger dan vroeger, dezelfde uitstraling, een veel langere levensduur, veel veiliger en duurzamer. Dat allemaal met een beetje hulp van de moderne LED techniek.

Klassieke kerstverlichting LED

Je leest het goed. LED kerstverlichting, dus: modern, slim, duurzaam en zuinig – maar dan in een klassieke uitvoering! Aan deze ouderwetse kerstverlichting zie je bijna niet dat hij helemaal niet ouderwets ís. Hij is juist hartstikke vernieuwend, met moderne LED kerstlampjes van binnen en de ouderwetse kerstverlichting look van buiten. De LED techniek is zodanig verborgen in deze kerstlichtjes, dat je nauwelijks ziet dat het LED is. LED kerslichtjes hebben namelijk niet meer zo’n kil witte kleur als in het begin van het LED tijdperk het geval was. Tegenwoordig krijg je LED kerstverlichting in alle kleuren: van écht warm wit tot knal roze.

Deze ouderwetse kerstverlichting LED is verkrijgbaar in helder wit en in een ouderwets gezellige gekleurde versie met rood, groen, blauw en amber.

Logisch dat dit een populaire kerstverlichting in Nederland en België is: sfeervolle ouderwetse kerstverlichting met kaarsvormige kerstlampjes op basis van moderne energiezuinige LED techniek.

Geniet van nostalgisch helder wit licht met de uitstraling van ouderwetse kerstlampjes. Niet alleen nostalgisch mooi, maar ook modern duurzaam vanwege die LED kerstlichtjes! En nog eens koppelbaar ook, waardoor je ook grote kerstbomen met deze ouderwetse kerstverlichting prachtig kunt verlichten.

Kerstverlichting ouderwetse look, nieuwerwets koppelbaar systeem!

Deze ouderwetse kerstverlichting met kaarsvormige LED kerstlichtjes is ideaal geschikt voor het verlichten van grote dennenbomen. Door het handige koppelbare kerstverlichting systeem kun je makkelijk grote lengtes overbruggen. Zo verlicht je zelfs meerdere kerstbomen, planten of objecten in je tuin eenvoudig op maar één stekker!

Hoe dat werkt?

  • Je begint met een starterset ouderwetse kerstverlichting, in helder wit bijvoorbeeld. Deze bevat 20 lampjes. Daar kun je een kleine kerstboom al gezellig mee versieren.
  • Wil je graag meer kerstlampjes en/of heb je een grotere kerstboom? Dan kun je deze klassieke kerstverlichting koppelen. Dit doe je eenvoudig met een of meerdere verlengsets van de ouderwetse kerstverlichting die je aansluit op de hierboven genoemde starterset. Tot wel 100 verlengsets in totaal – nog steeds op dezelfde enkele stekker, ingestoken op een normaal stopcontact!

Zo kun je de ouderwetse kerstverlichting doorkoppelen tot maar liefst één kilometer (!). Prachtig voor grote lichtprojecten, zoals een grote dennenboom in je tuin, op het midden van een plein of in een hoge ontvangsthal van een kantoorgebouw.

Wil je weten hoeveel kerstlampjes je ongeveer nodig hebt voor jouw (dennen)boom, of hij nou 1.5 of 15 meter is? Je leest het hier.

Meer weten over hoe je zo’n grote dennenboom in je tuin verlicht met ouderwetse kerstverlichting? Lees hier hoe je met deze Kerst een (groot) kerstboomverlichting project goed aanpakt.

5 voordelen van koppelbare klassieke LED kerstverlichting

  1. Ouderwetse kerstverlichting look door kaarsvormige lampjes. Ze zien eruit als de traditionele kerstverlichting gloeilampjes uit grootmoeders tijd, maar vergis je niet: ze zijn super zuinig, veilig en duurzaam door de moderne en duurzame LED kerstlichtjes, voor een zuinige en milieuvriendelijke Kerst. Daarnaast zijn de heldere glaasjes van de kaarslampjes niet van glas maar van modern stootvast kunststof gemaakt, ze kunnen dus goed tegen een stootje.
  2. Door een concave lens in combinatie met 3 LED kerstlampjes per klassiek kerstlichtje, wordt de hoge lichtopbrengst van deze energiezuinige klassieke LED kerstlampjes mooi verdeeld, zodat je een mooi helder wit licht creëert met de klassieke kerstverlichting dat mooi past bij een grote kerstboom.
  3. Gebaseerd op een koppelbaar systeem, waardoor deze ouderwetse kerstboomverlichting uitgebreid kan worden tot wel 1 km lengte (100 gekoppelde sets met 20 lampjes). Deze ouderwetse kerstverlichting is daarmee uitermate geschikt voor grote dennenbomen.
  4. De klassieke kerstverlichting is verkrijgbaar in helder wit en kleur. Bovendien zijn het verwisselbare kerstlampjes, waardoor je ze eenvoudig kunt vervangen met LED kerstverlichting reservelampjes, mochten ze onverhoopt eens stuk gaan in de loop van de tijd!
  5. Deze ouderwetse kerstlampjes zouden niet compleet zijn zonder het ouderwetse clip-systeem. Je bevestigt de kerstlichtjes met zo’n ouderwetse knijper rechtstreeks op de tak naar keuze. Zo kun je de kaarsvormige kerstlampjes stuk voor stuk mooi rechtop en netjes verdeeld in de boom laten ‘branden’!

Ouderwetse kerstverlichting die járen mee gaat

Door het spatwaterdichte ontwerp (IP44) en de nieuwerwetse techniek in deze ouderwetse kerstverlichting, kun je de lampjes zonder problemen veilig buiten laten branden. Jaar na jaar, door weer en wind! Deze klassieke kerstboomverlichting voor buiten, voldoet aan het Europese RoHS keurmerk.

Geen wonder dat we gebaseerd op die kwaliteit graag 2 jaar garantie geven. Dat neemt overigens niet weg dat deze ouderwetse kerstboomverlichting daarna nóg veel meer jaren kan meegaan als je deze met zorg behandeld. Totdat de volgende generatie kerstverlichting deze lampjes weer ouderwets noemt. Maar dan heb jij je Euro’s er al lang mee terugverdiend, ouderwets gezellige Kerst na ouderwets gezellig Kerst!

Ouderwetse kerstverlichting kopen nog niet gelukt?

Staat de ouderwetse kerstverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën en bekijk andere mooie kerstverlichting producten die je bij ons online kunt kopen.