Klassieke kerstverlichting 🎄

Wie had kunnen denken dat klassieke kerstverlichting kaarsjes zo populair zouden blijven met de komst van moderne LED kerstlampjes. Kerst is nu eenmaal een nostalgisch feest. De oude kerstverlichting van vroeger had echter ook nadelen: deze verbruikte veel stroom, werd warm en de gloeilampjes gingen snel kapot.

Om de nadelen van ouderwetse kerstverlichting kaarslampjes op te lossen vind je bij ons kerstboomverlichting kaarsjes op basis van moderne techniek. Met deze kerstlichtjes haal je een nostalgische sfeer in huis met de voordelen van moderne LED kerstlampjes: energiezuinig én goed bestand tegen een stootje.

Uniek aan onze professionele kerstverlichting kaarsjes is dat ze koppelbaar zijn, daarmee zijn ze precies op maat te maken voor jouw grote of kleine kerstboom. Bekijk klassieke kerstverlichting >

Kerstverlichting kaarsjes geschikt voor buiten en binnen (koppelbaar)

Kerstverlichting kaarsjes verlengsnoeren (koppelbaar)

Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Kerstverlichting kaarsjes splitters (koppelbaar)

Meer weten over ouderwetse kerstverlichting met moderne techniek?

Je kent ze van oma, of van vroeger bij je thuis. Die gezellige kaarsvormige kerstlampjes. Afgeleid van het originele idee van kaarsjes in de boom. Ooit was het revolutionair dat we deze kaarsjes elektrisch maakten op basis van gloeilampjes. Inmiddels beginnen de gloeilampjes langzaam uit te sterven, omdat deze ouderwetse techniek alweer achterhaald is.

De belangrijkste nadelen van de ouderwetse gloeilampjes is dat ze veel elektriciteit slurpen, warm (soms zelfs heet!) worden en een relatief korte levensduur hebben. Daarnaast valt een ouderwetse kerstverlichting met gloeilampjes in zijn geheel uit indien er een kerstlampje kapot gaat, omdat de lampjes in serie geschakeld zijn. Allemaal hopeloos ouderwetse eigenschappen, máár toch wel ontzettend zonde dat deze gezellige ouderwetse kerstverlichting verloren dreigt te gaan.

Gelukkig is de ouderwetse kerstverlichting inmiddels aan een nieuw leven bezig. Eentje dat past bij ónze tijd. Dezelfde klassieke kerstverlichting, maar dan 5 tot 10 keer zuiniger dan vroeger, dezelfde uitstraling, een veel langere levensduur, veel veiliger en duurzamer. Dat allemaal met een beetje hulp van de moderne LED techniek.

Klassieke kerstverlichting LED

Je leest het goed. LED kerstverlichting, dus: modern, slim, duurzaam en zuinig – maar dan in een klassieke uitvoering! Aan deze kerstverlichting kaarsjes zie je bijna niet dat ze helemaal niet ouderwets zijn. Ze zijn juist hartstikke vernieuwend, met moderne LED kerstlampjes van binnen en de nostalgische kerstverlichting kaarslampjes look van buiten. De LED techniek is zodanig verborgen in deze kerstlichtjes, dat je nauwelijks ziet dat het LED is. LED kerslichtjes hebben namelijk niet meer zo’n kil witte kleur als in het begin van het LED tijdperk het geval was. Tegenwoordig krijg je LED kerstverlichting in alle kleuren: van écht warm wit tot knal roze.

Onze kerstverlichting kaarsjes zijn verkrijgbaar in de lichtkleur klassiek warm wit (2000 Kelvin), deze lichtkleur is niet te onderscheiden van ouderwetse gloeilampjes. Logisch dat dit een populaire kerstverlichting in Nederland en België is: sfeervolle ouderwetse kerstverlichting met kaarsvormige kerstlampjes op basis van moderne energiezuinige LED techniek.

Geniet van nostalgisch klassiek warm wit licht met de uitstraling van ouderwetse kerstlampjes. Niet alleen nostalgisch mooi, maar ook modern duurzaam vanwege die LED kerstlichtjes! En nog eens koppelbaar ook, waardoor je zowel kleine als hele grote kerstbomen met deze ouderwetse kerstverlichting prachtig kunt verlichten.

Kerstverlichting ouderwetse look, nieuwerwets koppelbaar systeem!

Deze kerstboomverlichting kaarsjes zijn ideaal geschikt voor het verlichten van grote dennenbomen, zowel buiten als binnen. Door het handige koppelbare kerstverlichting systeem kun je makkelijk grote lengtes overbruggen. Zo verlicht je zelfs meerdere kerstbomen, planten of objecten in je tuin eenvoudig op maar één aansluitsnoer!

Hoe dat werkt? Lees deze eenvoudige 3-stappen uitleg over koppelbare kerstverlichting en je bent helemaal op de hoogte. Zo zie je dus hoe je deze kaarsjes veilig en professioneel kunt doorkoppelen tot tientallen of zelfs honderden lampjes. Prachtig voor grote lichtprojecten, zoals een grote dennenboom in je tuin, op het midden van een plein of in een hoge ontvangsthal van een kantoorgebouw.

Wil je weten hoeveel kerstlampjes je ongeveer nodig hebt voor jouw (dennen)boom, of hij nou 1.5 of 15 meter is? Je leest het hier.

Meer weten over hoe je zo’n grote dennenboom in je tuin verlicht met ouderwetse kerstverlichting? Lees hier hoe je met deze Kerst een (groot) kerstboomverlichting project goed aanpakt.

5 voordelen van koppelbare klassieke LED kerstverlichting

  1. Ouderwetse kerstverlichting look door kaarsvormige lampjes. Ze zien eruit als de traditionele kerstverlichting gloeilampjes uit grootmoeders tijd, maar vergis je niet: ze zijn super zuinig, veilig en duurzaam door de moderne en duurzame LED kerstlichtjes, voor een zuinige en milieuvriendelijke Kerst. Daarnaast zijn de heldere glaasjes van de kaarslampjes niet van glas maar van modern stootvast kunststof gemaakt, ze kunnen dus goed tegen een stootje.
  2. Door een concave lens over het LED lampje, wordt de lichtopbrengst van de kaarsjes mooi rondom verdeeld, zodat je een mooi warm wit licht creëert dat perfect past bij een grote of kleine kerstboom.
  3. Gebaseerd op een koppelbaar systeem, waardoor deze ouderwetse kerstboomverlichting uitgebreid kan worden tot grote lengte. Deze kerstverlichting kaarsjes zijn daarmee ook uitermate geschikt voor grote dennenbomen.
  4. Deze ouderwetse kerstlampjes zouden niet compleet zijn zonder het ouderwetse clip-systeem. Je bevestigt de kaarsjes met zo’n ouderwetse knijper rechtstreeks op de takken van je kerstboom. Zo kun je de kaarsvormige kerstlampjes stuk voor stuk mooi rechtop en netjes verdeeld in de boom laten ‘branden’!

Kerstverlichting kaarsjes die járen meegaan

Door het spatwaterdichte ontwerp (IP44) en de nieuwerwetse techniek in deze kerstboomverlichting kaarsjes, kun je de lampjes zonder problemen veilig buiten laten branden. Jaar na jaar, door weer en wind! Deze veilige klassieke kerstboomverlichting voor buiten, voldoet aan het CE en RoHS keurmerk.

Geen wonder dat we gebaseerd op de professionele kwaliteit van deze lampjes graag 2 jaar garantie geven. Dat neemt overigens niet weg dat deze kerstboomverlichting kaarsen daarna nóg veel meer jaren kan meegaan als je deze met zorg behandeld. Totdat de volgende generatie kerstverlichting deze lampjes weer ouderwets noemt. Maar dan heb jij je Euro’s er al lang mee terugverdiend, ouderwets gezellige Kerst na ouderwets gezellig Kerst!

Nog niet gelukt om kerstboomverlichting kaarsjes te kopen?

Staan de kaarslampjes die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via de onderstaande categorieën en bekijk andere mooie kerstverlichting producten die je bij ons online kunt kopen.