Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,3/10
partyverlichting buiten

Partyverlichting buiten

Partyverlichting buiten in warm wit of kleur is dé blikvanger om je tuin, terras, gevel of binnenruimte in korte tijd in een gezellige sfeer te brengen. Lees meer

Onze professionele party verlichting is voorzien van verwisselbare LED lampen die niet alleen een prachtige lichtkleur hebben maar ook nog eens zéér energiezuinig zijn. De polycarbonaat bollen van de lampen kunnen tegen een stootje en de snoeren zijn van zware kwaliteit rubber. Niet voor niets dat professionele installateurs deze party lampen kiezen voor projecten en verhuur.

Zoek je party verlichting van 5 meter, 25 meter, 50 meter of 100 meter lang? In warm wit of kleur? Bij ons vind je elke lengte omdat de verlichting koppelbaar is. Jij bepaalt dus hoe lang de snoeren zijn.

Partyverlichting buiten professionele kwaliteit (koppelbaar)

Reservelampen LED voor partyverlichting

Verlengsnoeren, onderdelen en aansluitmateriaal voor koppelbare partyverlichting

Maak het gezellig met partyverlichting buiten

Het is tijd voor partyverlichting buiten! Richt de tuin of het terras in, zet de hapjes en drankjes klaar en zorg voor de mooiste feestverlichting. Partyverlichting voor buiten maar dan wel iets dat ontzettend opvalt. Zo kom je vanzelf bij de led prikkabel uit. Dit is #1 partyverlichting met een klassieke uitstraling maar dan in een modern jasje. Hierbij heb je de keuze uit gekleurde of witte partyverlichting.

Led partyverlichting

Veel mensen kiezen voor de prikkabel: dit zijn vrolijk gekleurde of witte bollampjes op een kabel (snoer). Ideaal als feestverlichting tijdens een feestje of jubileum, als sfeerverlichting of misschien wel tijdens de feestdagen. Led partyverlichting wijkt niet af van de populaire prikkabel verlichting. Enig verschil is dat hier gebruik is gemaakt van de moderne ledtechniek.

Wat zijn de voordelen van ledlampen? In ieder geval dat ze veel langer meegaan dan gewone lampen. Led partyverlichting heeft dan ook een ontzettend lange levensduur. Wist je dat een ledlampje zeker 15.000 uur maar misschien nog veel langer brandt? Hier kun je voorlopig mee vooruit.

Led lampen verbruiken heel weinig energie. Sluit zoveel led partyverlichting voor buiten aan als je wil: je ziet het amper op de energierekening terug. Dit is toch wel een verschil met vroeger! Bovendien worden led lampen niet warm en zijn hiermee veilig in gebruik. Alweer een goede reden om voor led partyverlichting voor buiten te kiezen.

Partyverlichting buiten, welke lengtes zijn er?

Heb je met betrekking tot partyverlichting voor buiten een lengte van 5 meter, 10 meter, 25 meter of misschien wel 50 meter nodig? Het maakt niet uit, alle verlichtingskabels zijn in een lengte van 5 meter en 10 meter verkrijgbaar. Maar wacht, zo kom je toch altijd lengte tekort? Nee hoor, deze partyverlichting voor buiten van KerstverlichtingBuiten.com is namelijk koppelbaar. Je kunt net zoveel lichtsnoeren aan elkaar koppelen als je zelf wil. Natuurlijk zit hier een maximum aan wat je kunt koppelen, ongeveer 50 lengtes van 5 meter. In de praktijk kom je hier zelden aan.

Weet je wat het voordeel van deze nr. 1 koppelbare partyverlichting voor buiten is? Dat je maar één stekker nodig hebt. Je hoeft dus niet op zoek naar verschillende stopcontacten. Bovendien liggen snoeren nooit in de weg. Wil je een oversteek maken waarbij je even geen verlichting hebt maar toch de partyverlichting kabel doortrekt? Maak dan gebruik van een verlengstuk zonder lampjes. Dit is uiteraard gewoon bij ons verkrijgbaar.

Het uiteinde van koppelbaar partyverlichting

Hoeveel koppelbare partyverlichting snoeren van KerstverlichtingBuiten.com je ook met elkaar verbindt, je hebt altijd een uiteinde. Je ziet dat het uiteinde open is. Niet zo verstandig want hier kan vocht of vuil inkomen. Met een beetje pech kruipt er zelfs een insect in. Gelukkig is hier een oplossing voor: de afsluitdop. Het is altijd verstandig om meerdere afsluitdoppen bij te bestellen, je weet immers nooit hoe je de tuin, het terras of de gevel in de toekomst wilt verlichten.

Bovendien kan er wel eens een dopje verloren gaan: dat overkomt zelfs de beste! Afsluitdoppen vind je in de webshop en bestel je bij voorkeur direct mee, dat scheelt weer aan extra verzending.

Party verlichting: over de kwaliteit

Hoe zit het nu met de kwaliteit van party verlichting? Het is belangrijk dat je voor de #1 kwaliteit gaat. Zo moet party verlichting goed bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Party verlichting buiten hangt soms maanden achter elkaar waarbij het in aanraking komt met regen, wind en UV zonnestralen.

Door gure of intensieve weersomstandigheden kan partyverlichting verkleuren (UV zonlicht) of poreus worden (UV of extreem lage temperaturen). Dat is natuurlijk niet altijd even fijn, je wilt de partyverlichting zo lang mogelijk goed en mooi houden. Gelukkig bieden we een hoge kwaliteit, daar kun je van op aan. Daarnaast adviseren we om de party verlichting alleen buiten te laten hangen indien dit nodig is. Wanneer je het een paar maanden niet gebruikt dan berg je het liever op.

Zo gebruik je partyverlichting buiten

Bevestig de partyverlichting buiten lichtsnoeren met tiewraps, touw of ophanghaken. Partytent verlichting bevestig je op dezelfde manier. Zorg er wel voor dat de party verlichting stevig vastzit. Wanneer de verlichting valt gaan de lampjes dankzij de hoge kwaliteit niet kapot: deze zijn vervaardigd van polycarbonaat. De lampen zullen bij een valpartij dus niet zomaar kapotgaan, maar een losliggende kabel levert wel gevaarlijke situaties op.

Partytent verlichting kun je in principe langer laten hangen dan verlichting die onbeschermd buiten hangt. Toch hoef jij je niet druk te maken over een regenbui, harde wind of UV-zonlicht: de lampen en ook de kabels zijn echt wel goed beschermd. Zorg ervoor dat de kabels niet in de knoop raken. Controleer regelmatig de werking en vervang tijdig kapotte lampjes.

Partyverlichting met tijdschakelaar

Wanneer je ‘s avonds thuiskomt wil je op het terras doorbrengen zonder dat je eerst verlichting in moet schakelen. Maar het kan ook dat het halverwege de avond te donker wordt en je behoefte hebt aan sfeerverlichting. Onze tip: gebruik de nr. 1 partyverlichting buiten in combinatie met een tijdschakelaar. Zo springt de verlichting op het door jou gewenste tijdstip aan. Maar ook weer uit, want het kan natuurlijk altijd dat je vergeet de verlichting uit te schakelen.

Het is ook mogelijk om voor een schemerschakelaar te gaan. Deze schakelaar reageert op daglicht en schemerlicht. Zodra de schemer intreedt schakelt de partyverlichting zichzelf aan.

De inrichting met party verlichting

Hoe ga je de partyverlichting eigenlijk ophangen? Vaak worden de snoeren tegen de gevel of langs een schutting gehangen. Maar je kunt ze ook dwars over de tuin of het terras laten lopen. Ook leuk: in een diagonaal of twee partyverlichting led snoeren elkaar laten kruisen. Je kunt zelfs meerdere snoeren parallel naast elkaar hangen.

Wil je geen gebruik maken van verschillende stekkers dan koppel je alle partyverlichting kabels met elkaar. Voor de gedeeltes die je niet wilt verlichten gebruik je een verlengstuk zonder lampjes. Zo houd je het bij een en dezelfde stekker zonder dat je de lange feestverlichting hoeft te onderbreken. Gemak dient de mens, vind je ook niet?

Hoe kleine lampjes voor maximale sfeer zorgen

Het is gewoon verbazingwekkend hoe de kleine lampjes van de partyverlichting buiten voor maximale sfeer zorgen. Natuurlijk is het geen basisverlichting en zijn party lampen led ook niet geschikt als werkverlichting, om te lezen of wanneer je iets moeten doen. Maar voor die #1 sfeer ga je echt voor party verlichting buiten.

Nodig je vrienden dan ook uit wanneer het echt donker begint te worden. Dan pas zie je hoe gezellig het met dit soort verlichting is. Richt de tuin of het terras net zo gezellig en. Zorg voor comfortabele stoelen of een tuinset, ga voor zachte kussens, zet een muziekje op en schenk een goed glas wijn in. Of een biertje, cocktail of frisdrank want dat kan natuurlijk ook.

Garantie op buiten partyverlichting

Je gaat alleen voor de beste kwaliteit, dat begrijpen wij als geen ander. Dat we kwaliteit bieden dat hoeven we niet meer uit te leggen. Maar we willen ook dat je tevreden bent. Daarom zit er natuurlijk garantie op de partyverlichting voor buiten. Mocht er iets met de verlichting mis zijn, bijvoorbeeld een technische fabrieksfout, dan nemen we dit probleem graag voor onze rekening.

Wist je dat ledlampjes waaronder die gezellige bollampjes los te bestellen zijn? Het is altijd handig om bij aanschaf van de party verlichting of partytent verlichting gelijk wat losse ledlampjes bij te bestellen. Mocht er ooit een lampje kapotgaan dan hoef je niet op een nieuwe levering te wachten: je vervangt het lampje ter plekke. Overigens is het altijd raadzaam om bij vervanging van een lampje eerst de stroom uit te schakelen.

Partyverlichting kopen nog niet gelukt?

Staat de partyverlichting die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere mooie feestverlichting producten online bij ons te kopen.