Professionele kerstverlichting, wat houdt dat precies in? Wanneer je kiest voor onze professionele koppelbare kerstverlichting producten, dan kies je voor kerstverlichting die jarenlang meegaat. Zodra je onze professionele kerstverlichting in je handen hebt, zul je meteen begrijpen waarom dat zo is. Deze is namelijk voorzien van hoge kwaliteit rubberen snoeren met een 100% koperen kern en solide koppelstekkers die ook met handschoenen aan onder koude omstandigheden eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Voor professionele kerstverlichting installateurs en kerstdecoratie specialisten is dit van belang, omdat ze dagelijks vele honderden meters kerstverlichting moeten koppelen en aanbrengen in bomen en andere projecten. Verder is het type kerstlampjes dat in professionele kerstverlichting is verwerkt anders dan bij kerstverlichting die je bijvoorbeeld bij een gemiddeld tuincentrum of bouwmarkt koopt. Professionele LED kerstlampjes hebben een hogere lichtopbrengst en verliezen in de loop van de tijd veel minder snel hun lichtopbrengst.

Professionele kerstverlichting: koppelbare kerstverlichting

Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 18,95  16,95
Aanbieding
 34,95  29,95

Koppelbare kerstverlichting mét sfeervol Twinkle (fonkel) effect

Laagspanning kerstverlichting koppelbaar

Koppelbare clusterverlichting professioneel

Professionele kerstverlichting: dennenbomen led bolverlichting

Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95

Professionele kerstverlichting: ijspegelverlichting koppelbaar

Professionele kerstverlichting: lichtgordijn koppelbaar

Professionele kerstverlichting: netverlichting koppelbaar

Professionele kerstverlichting: verlengsnoeren

Aanbieding
 14,95  12,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Professionele kerstverlichting: splitters

Professionele kerstverlichting: bevestigen

Professionele kerstverlichting niet gevonden?

Staat de professionele kerstverlichting die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten en kleuren professionele kerstverlichting snel leveren.

Meer weten over professionele kerstverlichting?

Professionele kerstverlichting onderscheidt zich door het gebruik van uitsluitend hoge kwaliteit materialen en een bijzonder stevige constructie van de kerstverlichting. Professionele kerstverlichting is opgebouwd uit: stevige natuurrubberen kabels met een 100% koper kern (anders dan de dunne plastic kabeltjes van consumenten kwaliteit kerstverlichting), veilige koppelbare snoeren met weerbestendige stekkers, LED lampjes met een hoge lichtopbrengst die minimale energie verbruiken en tegen een stootje kunnen, en hoge kwaliteit koppelstukken die jarenlang bruikbaar blijven. Daarom garanderen wij dat onze professionele kerstverlichting buiten minimaal 2 jaar meegaat. In de praktijk gaat de professionele kerstverlichting doorgaans nog veel langer mee: zo’n 5 tot wel 10 jaar lang, natuurlijk afhankelijk van de omstandigheden waarin deze is toegepast, hoe lang deze achter elkaar wordt gebruikt en of de kerstlampjes met zorg zijn opgehangen en verwijderd uit de boom of het object.

Professionele kerstverlichting: kwaliteit voor bedrijf én particulier

Hoge kwaliteit, die lang meegaat en een geweldige uitstraling geeft – daar staat professionele kerstverlichting voor. Onze professionele kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kun je kiezen tussen de volgende professionele koppelbare lichtsnoeren:

  • Professionele koppelbare kerstverlichting LED, ideaal voor grote bomen en lichtprojecten. Deze professionele kerstverlichting lichtsnoeren met 50 of 100 kerstlichtjes zijn aan elkaar te koppelen tot wel 100 meter LED kerstlampjes, op basis van één startkabel.
  • Professionele ijspegelverlichting LED, is een populair type professionele kerstverlichting dat veel wordt ingezet als gevelverlichting door bedrijven en particulieren. IJspegelverlichting wordt ook wel ‘icicles’ genoemd. Deze kerstlampjes hangen in de vorm van ijspegels aan een snoer, in verschillende lengtes. Dit geeft een sfeervol lichteffect, ideaal geschikt om te bevestigen aan dakgoten, balkons en raampartijen.
  • Professionele clusterverlichting LED, voor een enorm vol lichteffect. Op elke meter snoer zijn vele LED kerstlampjes op korte afstand van elkaar geplaatst, doordat deze in bosjes bij elkaar geclusterd zitten. Beschikbaar in de kleuren warm wit en koud wit. Ook de koppelbare clusterverlichting kun je tot grote lengte op één startkabel doorkoppelen.
  • Professionele bolverlichting LED, dit zijn koppelbare bollampjes die sprekend lijken op ouderwetse gloeilampen, maar dan in een moderne LED kerstlampjes uitvoering. Deze populaire bolverlichting leent zich voor het verlichten van grote dennenbomen tijdens de Kerstdagen, maar ook andere feestverlichting doeleinden door het hele jaar heen. Ook de bolverlichting is koppelbaar tot grote lengten!
  • Professionele netverlichting LED. Deze professionele kerstverlichting heeft de vorm van een net dat voorzien is van mooi gelijkmatig verdeelde LED kerstlichtjes. Wederom koppelbaar, dus uit te breiden tot zeer grote lichtnetten. Uitermate geschikt dus voor kleine en grote professionele kerstverlichting projecten.
  • Professioneel lichtgordijn is een reeks lange strengen LED kerstlampjes, in verschillende maten. Lichtgordijnen worden veel gebruikt als blikvanger voor raampartijen, als gevel kerstverlichting in een winkelstraat of voor het versieren van een winkelcentrum.
  • Professionele vlaggenmast kerstboom, die de vorm van een dennenboom nabootst – met oneindig veel LED kerstlampjes! Prachtig als blikvanger in bijvoorbeeld een tuin, plein, winkelcentrum of voor een bedrijfspand waar vlaggenmast kerstboom tot wel 10 meter en 4.000 lampjes niet zal misstaan.
  • En natuurlijk een praktisch assortiment met kerstverlichting bevestigingsmateriaal, verschillende koppelbare verlengsnoeren en splitters voor het bevestigen en uitbreiden van je professionele kerstverlichting.

Wat je wensen ook zijn: alle hierboven genoemde varianten zijn geschikt voor professioneel en projectmatig gebruik. Dus zowel voor een professional als een particulier die het groots wil aanpakken, op zoek naar de meest geschikte professionele kerstverlichting voor zijn toepassing. Gevelverlichting voor een bedrijfspand, boomverlichting voor grote loofbomen, een complete tuin verlicht op één stekker, dakranden, een winkelcentrum, stadsplein en kleine tot grote dennenbomen kunnen sfeervol verlicht worden met onze professionele koppelbare kerstverlichting.

Professionele koppelbare kerstverlichting: de basis voor magische blikvangers

Hoe groot je lichtproject ook is, met professionele kerstverlichting kun je het aan. Natuurlijk doordat je kunt vertrouwen op de hoge kwaliteit van het materiaal, maar ook doordat professionele kerstverlichting koppelbaar is. Zo is er de ‘reguliere’ koppelbare kerstverlichting in de vorm van lichtsnoeren, maar ook de bolverlichting, netverlichting, clusterverlichting, ijspegelverlichting en lichtgordijnen zijn verkrijgbaar in professionele koppelbare uitvoering – zoals je die in het assortiment hierboven aantreft.

Het koppelen werkt erg praktisch en veilig. De uiteinden van elk verlengsnoer kunnen op elkaar aangesloten worden door de mannelijke en vrouweljke koppelingen. Dat kan met dezelfde soort professionele kerstverlichting, maar ook met verschillende varianten. Een ijspegelverlichting kan bijvoorbeeld rechtstreeks gekoppeld worden aan een lichtgordijn, als dat voor jouw project zo uitkomt. Bij elk product van de koppelbare kerstverlichting lees je met welke andere soorten kerstlampjes deze gekoppeld kan worden. Ook handig: plaats een koppelbaar verlengsnoer tussen twee verschillende kerstverlichting projecten, zodat alles op één stekker aangesloten kan worden (mits het maximum vermogen voor een startkabel niet overschreden wordt). Simpel en praktisch – zoals beloofd.

Populaire kerstverlichting projecten als boomverlichting in winkelstraten – of gewoon thuis in je tuin – kunnen hierdoor professioneel aangepakt worden. Lees bijvoorbeeld hoe je een (grote) boom professioneel verlicht, voor dat magische winter-effect in je winkelstraat of tuin. Vergeet niet om ook te lezen hoeveel kerstlampjes je nodig hebt voor zo’n professionele kerstverlichting boomproject. Wil je een traditionele (grote) dennenboom verlichten met de Kerst, natuurlijk hebben we daar ook de nodige tips voor: over hoe je zo een kerstboomverlichting professioneel aanpakt bijvoorbeeld en hoeveel kerstlampjes in je kerstboom je nodig hebt. Wat je ook wilt verlichten met deze Kerst, je pakt het goed aan met professionele kwaliteit kerstlichtjes. Laat die donkere Kerstdagen maar komen!

Kerstverlichting professioneel alternatieven

Is jouw kerstverlichting project niet geschikt voor professionele kerstverlichting? Bekijk dan onze andere opties die wellicht beter van passen bij jouw kerst-projecten en ideeën, zoals: