Professionele kerstverlichting

Zodra je de professionele kerstverlichting die je bij ons kunt kopen in handen hebt, voel je direct aan de kwaliteit van de snoeren en de solide koppelstekkers dat deze led kerstlampjes veel langer zullen meegaan dan de zogenoemde ‘één seizoen kerstverlichting’ die je bij een tuincentrum of bouwmarkt kunt kopen.

Ook met handschoenen aan, onder koude omstandigheden, kan deze koppelbare kerstverlichting eenvoudig gemonteerd worden. Voor professionele kerstverlichting installateurs en kerstdecoratie specialisten is dit van belang, omdat ze dagelijks vele honderden meters kerstverlichting moeten koppelen en aanbrengen in bomen, winkelcentra, winkelstraten, horeca en gevels.

Tip: professionele LED kerstverlichting is koppelbaar tot grote lengte op 1 stekker, heeft een hogere lichtopbrengst en behoudt zijn lichtopbrengst langer.
Bekijk professionele kerstverlichting >


Professionele kerstverlichting: koppelbare kerstverlichting

Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 16,95 18,95
Aanbieding
 29,95 34,95
Aanbieding
 18,95  16,95
Aanbieding
 29,95 34,95

Koppelbare kerstverlichting mét sfeervol Twinkle (fonkel) effect

Laagspanning kerstverlichting koppelbaar

Aanbieding
 99,95  69,95
Aanbieding
 84,95  59,95
Aanbieding
 36,95  27,95
Aanbieding
 21,95  16,95

Professionele boomverlichting: voordeelsets

Koppelbare clusterverlichting professioneel

Professionele kerstverlichting: dennenbomen led bolverlichting

Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 25,95 104,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 26,95 104,95
Aanbieding
 25,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95
Aanbieding
 24,95 99,95

Professionele kerstverlichting: dennenbomen kerstverlichting kaarsjes

Professionele kerstverlichting: ijspegelverlichting koppelbaar

Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 29,95 34,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 39,95  34,95
Aanbieding
 34,95  29,95
Aanbieding
 29,95 34,95
Aanbieding
 44,95  34,95

Professionele kerstverlichting: lichtgordijn koppelbaar

Professionele kerstverlichting: netverlichting koppelbaar

Professionele kerstverlichting: grote lichtfiguren (2D & 3D)

Professionele kerstverlichting: verlengsnoeren

Aanbieding
 14,95  13,95
Aanbieding
 22,95  19,95

Professionele kerstverlichting: splitters

Professionele kerstverlichting: bevestigen

Meer weten over professionele kerstverlichting?

Professionele kerstverlichting onderscheidt zich door het gebruik van uitsluitend hoge kwaliteit materialen en een bijzonder stevige constructie van de kerstverlichting.

professionele kerstverlichting buitenProfessionele kerstverlichting is opgebouwd uit: stevige natuurrubberen kabels met een 100% koper kern (anders dan de dunne plastic kabeltjes van consumenten kwaliteit kerstverlichting waarin vaak aluminium in de kern verwerkt is), veilige koppelbare lichtsnoeren met IP44 weerbestendige stekkers, LED lampjes met een hoge lichtopbrengst die minimale energie verbruiken en tegen een stootje kunnen.

Daarom garanderen wij dat onze professionele kerstverlichting buiten minimaal 2 jaar meegaat. In de praktijk gaan de professionele kerstlampjes doorgaans nog veel langer mee: zo’n 5 tot wel 10 jaar lang, natuurlijk afhankelijk van de omstandigheden waarin deze zijn toegepast, hoe lang deze achter elkaar worden gebruikt en of de kerstlampjes met zorg zijn opgehangen en verwijderd uit de boom of het object.

Professionele kerstverlichting buiten: kwaliteit voor bedrijf én particulier

Hoge kwaliteit, die lang meegaat en een geweldige uitstraling geeft – daar staat professionele kerstverlichting buiten voor.

Onze professionele kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Zo kun je kiezen tussen de volgende professionele koppelbare lichtsnoeren:

kerstverlichting openbare ruimte

  • Professionele koppelbare kerstverlichting LED, ideaal voor grote bomen en lichtprojecten, zowel buiten als binnen. Deze professionele kerstverlichting lichtsnoeren met 50 of 100 kerstlichtjes zijn aan elkaar te koppelen tot wel 100 meter LED kerstlampjes, op basis van één startkabel.
  • Professionele ijspegelverlichting LED, is een populair type professionele kerstverlichting buiten dat veel wordt ingezet als gevel kerstverlichting door bedrijven en particulieren. IJspegelverlichting wordt ook wel ‘icicles’ genoemd. Icicle kerstlampjes hangen in de vorm van ijspegels aan een snoer, in verschillende lengtes. Dit geeft een sfeervol lichteffect, ideaal geschikt om te bevestigen aan een dakgoot, dakrand, balkon leuning en voor raampartijen.
  • Professionele clusterverlichting LED, voor een enorm vol lichteffect. Op elke meter lichtsnoer zijn vele LED kerstlampjes op korte afstand van elkaar geplaatst, doordat deze in trosjes bij elkaar geclusterd zitten. Beschikbaar in de kleuren warm wit en koud wit. Ook de koppelbare clusterverlichting kun je tot grote lengte op één startkabel doorkoppelen.
  • kerstverlichting bollampjesProfessionele bolverlichting LED, dit zijn koppelbare prikkabel led bollampjes die sprekend lijken op ouderwetse gloeilampen, maar dan in een moderne LED prikkabel uitvoering. Deze populaire feestverlichting leent zich uitstekend als kerstboomverlichting voor het verlichten van grote dennenbomen tijdens de Kerstdagen, maar ook voor andere feestverlichting doeleinden door het hele jaar heen. Denk bijvoorbeeld aan het gezellig verlichten van een terras, tuin, gevel, overspanning of feesttent. Ook de prikkabel led bolverlichting met verwisselbare led lampen is koppelbaar tot grote lengten!
  • Professionele netverlichting LED. Professionele netverlichting heeft – zoals de naam het al zegt – de vorm van een net dat voorzien is van mooi gelijkmatig verdeelde LED kerstlichtjes. Ook de net verlichting is koppelbaar, waarmee je dus zeer grote lichtnetten kunt maken om grote oppervlakken of objecten mooi egaal te verlichten. Uitermate geschikt dus voor zowel kleine als grote professionele kerstverlichting projecten.
  • gevel kerstverlichting buitenProfessioneel lichtgordijn is een reeks lange  trengen LED kerstlampjes, netjes naast elkaar in de vorm van een gordijn. Een LED lichtgordijn wordt bijvoorbeeld veel gebruikt als blikvanger voor raampartijen, gevel kerstverlichting voor een bedrijfspand of als magische sterrenhemel aan het plafond van winkelcentra.
  • Professionele vlaggenmast kerstboom, die de vorm van een dennenboom nabootst – met oneindig veel LED kerstlampjes! Vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell is prachtig als blikvanger in bijvoorbeeld een tuin, op een plein, winkelcentra of voor een bedrijfspand waar een vlaggenmast kerstboom van 8 of 10 meter met 4.000 lampjes niet zal misstaan. Voordeel van een vlaggenmast kerstboom is dat deze werkt op veilige laagspanning, ideaal dus als kerstverlichting voor de openbare ruimte.
  • En natuurlijk een praktisch assortiment met kerstverlichting bevestigingsmateriaal, verschillende koppelbare verlengsnoeren, stekkerdozen en splitters voor het bevestigen en uitbreiden van je professionele kerstverlichting.

Wat je wensen ook zijn: alle hierboven genoemde varianten zijn geschikt voor professioneel, langdurig en projectmatig gebruik. Dus zowel voor een professional als een particulier die het serieus wil aanpakken, op zoek naar de meest geschikte professionele kerstverlichting voor zijn toepassing. Gevelverlichting voor een bedrijfspand, boomverlichting voor grote loofbomen, een complete tuin verlicht op één stekker, dakrand, dakgoot, winkelcentra, steden en kleine tot grote dennenbomen kunnen sfeervol verlicht worden met onze professionele koppelbare kerstverlichting.

professionele kerstverlichting
Klik op bovenstaande afbeelding voor een vergroting

Kerstverlichting professioneel: de basis voor magische blikvangers

Hoe groot je lichtproject ook is, met professionele kerstverlichting kun je het aan. Natuurlijk doordat je kunt vertrouwen op de hoge kwaliteit van het materiaal, maar ook doordat de kerstverlichting professioneel  koppelbaar is.

openbare kerstverlichting

Zo kun je bij ons ‘reguliere’ koppelbare kerstverlichting kopen in de vorm van lichtsnoeren (die veel wordt ingezet als boomverlichting), maar ook de bolverlichting, netverlichting, clusterverlichting, ijspegelverlichting en lichtgordijnen kun je bij ons online kopen in een professionele uitvoering – zoals je die in het assortiment hierboven aantreft.

kerstverlichting bollen

Het koppelen werkt erg praktisch en veilig. De uiteinden van elk verlengsnoer kunnen op elkaar aangesloten worden door de stevige mannelijke en vrouweljke koppelingen. Dat kan met dezelfde soort professionele kerstver