< Terug naar de klantenservice

Showroom bezoeken

📅 Alleen op afspraak

Of je nu uit Nederland, België of elders uit Europa komt, je bent van harte welkom in onze showroom in Sittard.

Wil je onze showroom bezoeken? Neem dan s.v.p. eerst per e-mail contact met ons op voor het maken van een afspraak, zodat we rustig de tijd voor je kunnen nemen.

🎄 Belangrijk om te weten m.b.t. onze showroom

    • Onze showroom in Sittard is tijdens werkdagen van maandag t/m vrijdag alleen op afspraak te bezoeken tussen 09:00 en 17:00 uur.
    • Onze showroom is geen winkel. Daarmee is het niet mogelijk om in onze showroom direct producten aan te schaffen en mee te nemen. Alle verkopen verlopen digitaal via onze website.
    • Vanwege de beperkte ruimte is in onze showroom slechts een klein deel van ons assortiment te zien. Om je goed te kunnen verder helpen, is het daarom van belang dat we van te voren iets meer weten over waar je naar op zoek bent en welke producten je graag zou willen zien.
    • Moet je ver reizen om ons te bezoeken? Tip: alle producten kun je bij ons 30 dagen vrijblijvend op zicht bestellen via onze website. Je kunt dus ook eenvoudig de producten waarin je interesse hebt bestellen, rustig thuis bekijken en retourneren indien ze toch niet helemaal aan je verwachting mochten voldoen.

📍 Adres showroom (alleen op afspraak)

KerstverlichtingBuiten.com
Oslostraat 50
6135 LM  SITTARD
Nederland

🏪 Wil je meer weten over ons bedrijf?

Lees dan de over ons pagina.

showroom kerstverlichting buiten
Onze showroom in Sittard