Blynx Connect

Startkabel 1,5 meter · Wit

 5,95

Startkabel van 1,5 meter met 230 Volt stekker om je koppelbare kerstverlichting producten op een normaal stopcontact aan te sluiten. Deze startkabel in de kleur wit is het beginpunt van waaruit je je koppelbare kerstverlichting systeem kunt uitbreiden. Een startkabel is het enige dat je nodig hebt om je koppelbare kerstverlichting producten gelijk vanuit de doos te laten werken.

Zie de uitgebreide productinformatie bij elk koppelbaar kerstverlichting product om te weten hoeveel producten je kunt doorkoppelen op één startkabel.

Tip: wil je meer koppelbare kerstverlichting producten in een project gebruiken dan er op één startkabel mogen worden aangesloten? Denk bijvoorbeeld aan een grote loofboom met 3.000 lampjes verlichten. Geen probleem. Gebruik dan eenvoudig twee of meer van deze startkabels om zo het totaal aantal gewenste lampjes te kunnen aansluiten. Bij meerdere startkabels kun je een handige professionele stekkerdoos voor buiten gebruiken om alle startkabels samen op één stopcontact aan te sluiten.

Beschikbaar met IP44 of IP67 koppelingen (lees uitleg).
 
> Klik hier voor meer informatie over dit product

Als eerste op de hoogte Ontvang vrijblijvend een seintje zodra dit product weer op voorraad is.

kerstverlichting  Binnen 24 uur verzonden op maandag t/m vrijdag
kerstverlichting  Gratis verzending vanaf 50 euro (anders € 3,95) *
kerstverlichting  Automatisch korting bij meerdere items
kerstverlichting  30 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie
startkabel koppelbare kerstverlichting
Startkabel 1,5 meter · Wit
 5,95 Select options