Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10       Korting bij meerdere items
  Gratis of lage verzendkosten       Binnen 24 uur verzonden       Klantbeoordeling 9,4/10

Verlichtingssnoer kopen?

Een verlichtingssnoer maakt van elk dak(terras), tuin of gevel een sfeervolle plek én mooie blikvanger. Of je nu 5 meter, 10 meter, 20 meter of zelfs 500 meter verlichtingssnoer nodig hebt, onze verlichting is koppelbaar. Jij bepaalt dus precies hoe lang de snoeren mogen zijn. Zo haal je een multifunctionele én toekomstbestendige verlichting in huis. En hadden we je al verteld over de professionele kwaliteit? Die ervaar je direct zodra je onze verlichtingssnoeren in handen hebt.

Verlichtingssnoer professionele kwaliteit (koppelbaar)

Oorspronkelijke prijs was: € 14,95.Huidige prijs is: € 13,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 11,95.Huidige prijs is: € 9,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 21,95.Huidige prijs is: € 18,95.
Oorspronkelijke prijs was: € 3,49.Huidige prijs is: € 2,79.
Oorspronkelijke prijs was: € 2,49.Huidige prijs is: € 1,95.

Reservelampen voor LED verlichtingssnoeren

Verlengsnoeren, onderdelen en aansluitmateriaal voor koppelbare verlichtingssnoeren

[/section]

Een gezellige sfeer met een verlichtingssnoer buiten

Een verlichtingssnoer met led lampen: niet alleen energiezuinig maar ook nog eens van een perfecte kwaliteit. Zo weet je zeker dat het verlichtingssnoer ook écht lang meegaat. Bovendien is dit de nr. 1 manier voor het sfeervol verlichten van de tuin, het terras, de overkapping maar ook de gevel. Ook steeds meer bedrijven maken gebruik van sfeerverlichting in de vorm van de prikkabel: dat zijn van die gezellige ouderwetse bollampjes. Maar wel voorzien van moderne led techniek.

Een verlichtingssnoer buiten van KerstverlichtingBuiten.com is de #1 aanrader tijdens de zomermaanden, een festival, Kerst, verjaardag, barbecue of welke gelegenheid dan ook. Of gewoon als dagelijkse sfeerverlichting, want genieten doe je tenslotte in je eigen tuin, op je terras of gezellig op je balkon; het hele jaar door.

Verlichtingssnoer met bol led lampen

Vroeger had je de prikkabel, voorzien van gloeilampen met een E27 fitting. Het zag er heel gezellig uit maar deze lampen waren erg kwetsbaar door het glas van de lampen. Hier is inmiddels iets op gevonden: het verlichtingssnoer met led bollampen. Precies hetzelfde design maar veel steviger. De lichtjes zijn namelijk vervaardigd van polycarbonaat. Die laat je echt niet zomaar kapotvallen! Hierdoor gaat het moderne verlichtingssnoer ontzettend lang mee.

Deze verlichtingssnoeren bestaan dus uit led lampjes, maar wat zijn hier de voordelen van? Led lampen branden zeker 15.000 uren maar vaak nog veel langer. Ze worden niet warm, flikkeren niet en branden ook direct op volle sterkte. Bovendien verbruiken ze zeer weinig energie en zijn hiermee kostenbesparend.

5 meter of 500 meter aan verlichtingssnoer?

Met 5 meter aan verlichtingssnoer kom je al een heel eind. Trek het snoer dwars over je terras, parallel of diagonaal. Of gebruik het ter decoratie van je gevel, de haag of een schutting. Ook doen: de verlichting rondom aan een parasol ophangen. Er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je tuin, terras, overkapping of gevel sfeervol te verlichten.

Is 5 meter voor jouw situatie te weinig? Dat kan, bij een grote tuin, ruim terras of groot object ben je al snel door die 5 meter heen. Toch heb je waarschijnlijk geen zin om meerdere verlichtingssnoeren met allemaal een eigen stekker op te moeten hangen. Voordat je het weet heb je misschien wel 10 verschillende stopcontacten nodig. Geen probleem: ons led verlichtingssnoer is koppelbaar. Of je nu 2 of 20 snoeren met elkaar koppelt: je hebt altijd de perfecte verlichting voor buiten op basis van maar één stekker, precies op maat. Handig toch?

Verlichtingssnoer verlengen

Je wil het verlichtingssnoer verlengen zonder gebruik te maken van een lelijk verlengsnoer. Of dat er op een bepaald punt lampjes zichtbaar zijn. Gelukkig zijn er ook speciale verlengsnoeren zonder lampjes.

Deze plaats je tussen twee lichtsnoeren, waarna je gewoon verder gaat met koppelen waar je gebleven was. De ideale manier om het verlichtingssnoer zo lang te maken als je zelf wil + aan te passen op jouw specifieke project.

We adviseren om het uiteinde van de verlichting te voorzien van de bijgeleverde afsluitdop. Dit beschermt prima tegen vuil en vocht. Zowel de verlengstukken als de afsluitdoppen zijn in onze webshop verkrijgbaar.

Verschillende soorten verlichtingssnoeren

Er is heel wat verkrijgbaar op het gebied van verlichtingssnoeren. Natuurlijk de ouderwetse prikkabel in een modern jasje: met led lampen. Dit is misschien wel het meest populaire verlichtingssnoer en is verkrijgbaar met witte of gekleurde lampen.

Dan is er ook nog de vlamverlichting, gezellig om het effect van een open haard te creëren. Maar ook de bolletjesverlichting, clusterverlichting en natuurlijk de kerstboomverlichting kaarsjes of feestverlichting. Allemaal verlichting waarmee je eindeloos decoreert en combineert.

Zoek je een verlichtingssnoer voor de feestdagen? Dan raden we de speciale boomverlichting of kerstverlichting op KerstverlichtingBuiten.com aan. Overigens is het tijdens de feestdagen ook heel leuk om gebruik te maken van de klassieke prikkabel, feestelijke verlichting in verschillende kleuren.

Polycarbonaat led lampjes

Wanneer je naar onze #1 verlichtingssnoeren op KerstverlichtingBuiten.com kijkt dan zit het met de kwaliteit wel goed. De bollen van de led lichtjes zijn vervaardigd van polycarbonaat, een materiaal dat niet zomaar kapotgaat. Een verlichtingssnoer kan altijd per ongeluk op de grond vallen: de #1 lampjes zullen daarbij niet zomaar stuk gaan. Mocht dit toch eens gebeuren dan vervang je een lampje snel en eenvoudig omdat ze verwisselbaar zijn. Praktisch en toekomstbestendig dus.

Het materiaal van het verlichtingssnoer, voor welke je ook kiest, is van een uitstekende kwaliteit en goed bestand tegen verschillende weersinvloeden. Regen, sneeuw, wind of zonlicht: het heeft nergens moeite mee. Wel is het beter om na gebruik het verlichtingssnoer op te bergen, bijvoorbeeld na het terrasseizoen of de feestdagen. Wanneer het snoer te lang met UV-zonlicht in contact komt dan kan het poreus worden.

Verlichtingssnoer inspiratie

Geen idee wat je met een verlichtingssnoer allemaal kunt? Denk aan die gezellige inrichting van je tuin of het terras, maar ook voor bedrijven is het de nr. 1 aanrader. Inspiratie opdoen doe je bij ons gewoon online! Kom je er even niet uit? We staan graag voor je klaar om je te helpen, neem dan gewoon even contact met ons op.

Lichtjes snoer kopen nog niet gelukt?

Staan de lichtjes snoeren die je wilt kopen er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op of klik verder via onderstaande categorieën om andere mooie snoer verlichtingen online bij ons te kopen.