Vlaggenmast kerstboom ✨

Een vlaggenmast kerstboom in je tuin of voor je bedrijfspand, is ideaal als je geen bomen of struiken hebt die je mooi kunt versieren met kerstverlichting buiten.

Vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell kopen helpt je om de buitenruimte van je woonhuis of bedrijfspand in korte tijd in een sprookjesachtige kerstsfeer te brengen. Complimenten van voorbijgangers zijn gegarandeerd.

Tip: heb je geen vlaggenmast? Geen probleem! De Fairybell kerstboom is ook in mooie kleinere maten beschikbaar inclusief bijgesloten paal. Wil je toch graag een grote Fairybell kerstverlichting van 6 of 8 meter? Dan is er een handige deelbare vlaggenmast verkrijgbaar, die je na de Kerst weer uit elkaar kunt halen en handzaam opbergen. Bekijk vlaggenmast kerstbomen & kerstbomen op paal >


Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Vlaggenmast kerstbomen: 6 meter, 8 meter, 10 meter en 12 meter

Aanbieding
 689,00  599,00
Aanbieding
 879,00  799,00
Aanbieding
 979,00  899,00
Aanbieding
 99,00  94,95
Aanbieding
 139,00  129,00
Aanbieding
 39,95  36,95

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Fairybell kerstboom op paal: 1,85 meter, 2 meter, 3 meter en 4 meter

Heb je geen vlaggenmast bij je huis of bedrijf? Kies dan voor een Fairybell kerstboom op paal met een hoogte van maximaal 4 meter. De Fairybell kerstboom modellen kleiner dan 6 meter, die je hieronder ziet staan, worden geleverd met een eigen paal en een metalen grondpin.

Wil je toch een groter model Fairybell kerstboom? Bij de bovenstaande vlaggenmast kerstboom modellen van 6 meter (met 600 en 690 LED lampjes), kun je optioneel een deelbare 6 meter hoge aluminium vlaggenmast meebestellen. Deze deelbare vlaggenmast van 6 meter inclusief grondbuis, kun je eenvoudig zelf plaatsen waarbij je de verschillende vlaggenmast delen in elkaar kunt schuiven en vervolgens in de stevige grondbuis plaatst.

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Muurkerstboom: 2 meter, 4 meter, 6 meter en 8 meter

Heb je buiten beperkte ruimte of geen tuin en lijkt het je toch leuk om een sfeervolle kerstboom op te zetten? Dan is een muurkerstboom misschien wel de ideale oplossing voor jou!

Deze kerstverlichting voor aan de muur in de vorm van een sierlijke kerstboom lichtfiguur, is ervoor gemaakt om tegen je gevel, schutting, muur of bedrijfspand te plaatsen. Het bevestigen van een muurkerstboom is eenvoudig en duurt 10 tot 15 minuten. Na Kerst kun je je kerstboom voor aan de muur eenvoudig opslaan in de compacte doos.

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Fairybell deurkerstboom

Je kerstversiering buiten helemaal afmaken? Voeg dan nu een Fairybell deurkerstboom toe aan je winkelmandje. Elke Fairybell deurkerstboom wordt compleet geleverd met alle benodigdheden om je deur binnen 10 minuten in een magische kerstsfeer te brengen.

Je kunt kiezen uit twee mogelijkheden: een sfeervolle kerstboom deur verlichting met 120 óf 240 sfeervolle warm witte LED kerstlampjes. Zo haal je gegarandeerd een prachtige blikvanger in huis, die jong en oud tot de verbeelding zal spreken in de donkere dagen rondom Kerst.

Meer weten over vlaggenmast kerstverlichting?

Om een perfect winters sprookjesgevoel in je tuin, woonkamer of bedrijf te bereiken, mag je een Fairybell vlaggenmast kerstboom of kerstboom op paal niet missen als aanvulling op je kerstverlichting buiten of kerstverlichting binnen.

Een Fairybell kerstboom is een bijzonder staaltje kerstverlichting voor buiten of binnen. Je kunt je eigen Fairybell 3D kerstboom namelijk simpel bevestigen aan een vlaggenmast of paal! Deze zogenaamde vlaggenmast kerstverlichting betovert je tuin of openbare ruimte tot een waar gemaakte kerstwens.

Fairybell vlaggenmast kerstboom: een winters kerstverlichting sprookje

Wat hebben een vlaggenmast en een kerstboom nu met elkaar te maken? Dat is precies wat mensen die nog nooit van een vlaggenmast kerstboom hebben gehoord denken. De één is een werktuig om vlaggen te hijsen op allerlei feestdagen door het jaar heen. De ander is vaak een spar of dennenboom die onze tuinen en woonkamers al eeuwenlang sfeervol doet oplichten tijdens de Kerstdagen.

Het plaatsen van een kerstboom is een bijzondere traditie die wereldwijde bekendheid geniet. De kerstboom op zich is al een item om je over te verbazen, sinds deze door onze Duitse oosterburen al in de 16e eeuw werd ingevoerd!

Het Duitse teken van ‘gemütlichkeit’ werd al gauw overgenomen door de rest van de wereld. In die tijd werd de kerstboom nog versierd met appels. De kerstballen van nu zijn dan ook niet meer dan veredelde appels. Kerstversiering in de vorm van kerstverlichting buiten en kerstverlichting binnen kwam pas veel later. Dat gebeurde toen een paar assistenten van Edison, uitvinder van de gloeilamp, voorstelde om dit in productie te brengen in plaats van de brandgevaarlijke kaarsen.

Sindsdien hebben we een hele weg afgelegd met kerstverlichting en de kerstboom. Allerlei soorten kerstbomen hebben de revue gepasseerd. Van de klassieke naaldbomen zoals de Duitsers die in huis zetten, kwamen er kunstkerstbomen van plastic – handig op te bergen en elk jaar opnieuw te gebruiken. Later kwamen in dat rijtje ook de meer stilistische houten en zelfs moderne aluminium kerstbomen – als moderne ‘design antwoord’ op de traditionele kerstboom. Ja, ook die van oorsprong traditionele kerst moet volgens sommige mensen blijkbaar mee met de moderne tijd.

Vanaf de 20e eeuw stond de kerstboom niet alleen binnen, maar werd hij compleet met kerstverlichting naar buiten gebracht. Op dorpspleinen, winkelcentra, grote warenhuizen en horeca kwamen de verlichte kerstbomen te staan – als sfeervolle blikvanger vaak vele meters groter dan een kerstboom binnenshuis.

Nu, aangekomen in de 21e eeuw, is daar een nieuw type kerstboom en kerstverlichting bijgekomen. Een creatief samenkomen van de hele geschiedenis van de kerstboom. Hij is verlicht, heeft de vorm van een boom en kan zowel in bescheiden maat als kerstverlichting binnen in de woonkamer staan – maar ook in populaire maten van 6 meter, 8 meter of zelf een enorm grote variant van 10 meter buiten worden gezet!

Dat nieuwe type kerstboom, mag gerust ‘de kerstboom van nu’ genoemd worden: minimalistisch, terug naar de essentie, maar zeker niet minder sfeervol. We hebben het hier over: de vlaggenmast kerstboom ook wel de Fairybell kerstboom genoemd.

Vlaggenmast kerstboom – een nieuw soort kerstverlichting

Bij de haard, je handen gewarmd aan een kop chocomel, kijk je tussen de sneeuwvlokken door naar buiten – naar je eigen vlaggenmast kerstboom, die staat te pronken in de tuin. Een wonderlijk winters effect, zonder dat je het hele jaar door een grote dennenboom voor je raam in de weg hebt staan.

Het is waar de vlaggenmast en de kerstboom elkaar ontmoeten, in een even moderne als sfeervolle oplossing: bij de kerstverlichting vlaggenmast. Dat betekent het creëren van een 3D kerstboom vorm, met behulp van een (eventueel bestaande) vlaggenmast.

Je gebruikt de vlaggenmast (of paal) als basis om het effect van een grote sprookjesachtige 3D kerstboom te krijgen. Zonder dat je er een grote boom voor nodig hebt! Dat is er nu precies zo magisch en modern aan. Je hebt die echte ruimte opslokkende dennenboom in je tuin niet meer nodig om een groots Kerst-effect te creëren. Wel zo duurzaam, en minstens zo sfeervol als de eerste traditionele kerstboom zoals die in de 16e eeuw opdook.

Nu, vijf eeuwen later, gaan we verder mee in de ontwikkeling van deze magische traditie. Een ontwikkeling die past bij onze samenleving van nu: een even magische Kerst, met minder moeite en meer duurzaamheid. Door de kerstverlichting vlaggenmast.

Fairybell kerstboom van 6 meter tot wel 10 meter!

Wil je het liefst alleen met kerst een grote kerstboom hebben zonder de bijkomende nadelen van een grote dennenboom het hele jaar door in je tuin? Dan is een vlaggenmast verlichting de ideale oplossing. In veel gevallen heb je zelfs geen vlaggenmast nodig, maar volstaat een kleiner type paal! De vlaggenmast Fairybell kerstboom staat geheel op zichzelf. Letterlijk.

De kerstverlichting vlaggenmast komt in verschillende varianten van 1,85 tot wel 10 meter hoog. De vlaggenmast kerstbomen tot en met 4 meter krijg je inclusief paal geleverd, waarmee je dus geen vlaggenmast nodig hebt. Dit wordt dan ook wel een ‘kerstboom op paal’ genoemd, in plaats van een vlaggenmast kerstboom.

Een vlaggenmast kerstboom van 6 meter kan optioneel met aluminium paal geleverd worden, voor het geval je geen vlaggenmast in je tuin hebt. Natuurlijk hoef je deze aluminium paal dus niet mee te bestellen als je al een vlaggenmast hebt.

De Fairybell vlaggenmast kerstverlichting van 8 meter en 10 meter kun je alleen gebruiken in combinatie met je reeds bestaande vlaggenmast van 8 of 10 meter.
Kerstverlichting vlaggenmast vol energiezuinige LED kerstlampjes

Elke kerstverlichting vlaggenmast komt met zijn eigen unieke aantal LED kerstlampjes. De kleinste Fairybell kerstboom van 1,85 meter met 250 stuks, de grootste vlaggenmast verlichting van 10 meter hoog met maar liefst 2000 LED kerstverlichting lampjes, allemaal mooi hangend in guirlande achtige vormen die samen een 3D kerstboomverlichting vormen.

Goed om te weten: de LED kerstverlichting vlaggenmast heeft een warm witte lichtkleur, precies zoals mooie kerstlampjes volgens ons horen te zijn. Het mooie van deze LED kerstlampjes is dat ze zeer duurzaam zijn, doordat ze maar heel weinig stroom nodig hebben en ook nog eens jarenlang meegaan. Erg zuinig, dus – die vlaggenmast verlichting, ten opzichte van een traditionele kerstboom met ouderwetse gloeilampen die energie slurpen.

De complete vlaggenmast kerstverlichting kan met behulp van een veilige laagspanning adapter aangesloten worden op een normaal stopcontact voor 230 Volt. De kerstverlichting vlaggenmast wordt geleverd inclusief adapter. Hij werkt dus gelijk vanuit de doos.
Vlaggenmast kerstboom opzetten is makkelijk en snel

De kerstverlichting vlaggenmast wordt net als een vlag gehesen. De vlaggenmast verlichting wordt gemonteerd aan de (eventueel bijgeleverde) vlaggenmast of paal, en vervolgens omhoog gehesen.

Dat betekent dat de kleinere varianten vlaggenmast kerstverlichting al binnen 10 tot 15 minuten staan! Werk je met een grotere vlaggenmast kerstboom van 6 meter of hoger, dan kun je rekenen op een kleine 30 tot 45 minuten installatietijd. Het prachtige eindresultaat van een vlaggenmast kerstboomverlichting is deze relatief kleine tijdsinvestering meer dan waard.

De optionele te bestellen vlaggenmast van 6 meter (of meegeleverde paal bij de kleinere Fairybell varianten) is gemaakt van aluminium, waardoor het geheel naar weinig weegt. Dat maakt het hele pakket van een vlaggenmast kerstverlichting erg licht en handzaam.

Vlaggenmast kerstverlichting brengt een sprookje naar je huis of bedrijf

Een Fairybell kerstboom is niet alleen heel erg praktisch. Het mooiste aan deze vlaggenmast kerstverlichting is het magische effect ervan. Zoals je de Kerstdagen altijd voor je ziet voordat het zover is, zo kun je het nu ook echt maken in je tuin. Of zelfs in je woonkamer met een kleine Fairybell kerstboom op paal als kerstverlichting binnen.

Goed om te weten is dat een vlaggenmast kerstboom 6 meter niet alleen op een bestaande vlaggenmast in je tuin werkt. We hebben namelijk niet allemaal een vlaggenmast in onze tuin of bij ons bedrijf staan. De optioneel mee te bestellen vlaggenmast bij een Fairybell 6 meter lost dat probleem voor je op, om zo toch het wintersprookje naar je tuin, bedrijfspand, winkelstraat, horecagelegenheid of winkelcentrum te halen. Voor de Fairybell 8 meter of de Fairybell 10 meter heb je wel je eigen vlaggenmast nodig.

De kleinere variant Fairybell kerstboom van 1,85 of 2,10 meter past met gemak in je woonkamer. Hoef je daar geen kerstboom of kunstkerstboom meer naartoe te slepen + je haalt echt eens iets bijzonders in huis. Met dezelfde en alle grotere varianten vlaggenmast verlichting kun je je tuin of openbare ruimte opleuken met hun ontelbaar aantal warm witte LED kerstlampjes.

Dat gevoel van de échte Kerst, dat haal je met de Fairy Bell kerstverlichting vlaggenmast naar je eigen huis en haard. Dagen vol winterse warmte binnen, frisse sneeuwvlokken buiten, donkere dagen, vol met kerstverlichting die de hele boel die ontzettend gezellige sfeer geven. Dat ongeëvenaarde wintersprookje dat alleen door die bijzondere kerstlampjes kan ontstaan, zonder gedoe met kerstversiering in een normale kerstboom of kunstkerstboom: dat is wat een vlaggenmast verlichting of een kerstboom op paal voor je doet.

Wacht niet langer en ontdek jouw favoriete Fairybell aanbieding bovenaan deze pagina.

Fairybell aanbieding niet gevonden?

Staat de Fairybell aanbieding die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten Fairybell kerstverlichting snel en goedkoop leveren.