Vlaggenmast kerstverlichting ✨

Een originele dennenboom in je tuin of voor je bedrijf met Kerst? Zoek niet langer, een vlaggenmast kerstverlichting is de ultieme originele kerstboom voor buiten. Geen zorgen als je geen vlaggenmast hebt, want bij ons bestel je eenvoudig een deelbare mast mee.

Met behulp van de vlaggenmast kerstverlichting van Fairybell tover je een vlaggenmast om tot een echte lichtjesboom! Met zo’n magische 3D boom voor jouw huis of bedrijf bezorg je je gasten of klanten al voor binnenkomst een heerlijk kerstgevoel.

De LED lampjes waaruit de vlaggenmast kerstverlichting bestaat, zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook zeer energiezuinig en bestand tegen winterse weersomstandigheden. Er is haast geen kerstcadeau dat de beleving van deze kerstboom van 6 meter, 8 meter, 10 meter of zelfs 12 meter kan overtreffen! Bekijk vlaggenmast kerstverlichting >

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Vlaggenmast kerstverlichting: 6 meter, 8 meter, 10 meter en 12 meter hoog

Aanbieding
849.00
Aanbieding
949.00

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Niet genoeg ruimte of geen vlaggenmast in je tuin? Kies dan voor een kleinere kerstboom op paal

Heb je geen vlaggenmast van 6 meter of hoger bij je huis of bedrijf maar wil je wel zo’n magische 3D lichtjesboom in je buitenruimte? Geen probleem.

Het alternatief is een kerstboom op paal met een hoogte van 1,5 meter, 2 meter, 3 meter of 4 meter. Deze magische kleinere kerstbomen passen in de meeste tuinen en buitenruimtes. Zelfs op het balkon of dakterras!

De kerstboom op paal modellen kleiner dan 6 meter, die je hieronder ziet staan, worden geleverd inclusief eigen paal, haringen en een metalen grondpin. Hiermee plaats je deze complete buiten kerstboom eenvoudig op een zachte ondergrond zoals op het gras of in een perk. Handig dus als je geen vlaggenmast hebt staan. Aan het einde van de feestdagen berg je deze kerstboom eenvoudig op in de compacte doos.

Verder zijn de onderstaande kerstbomen op paal ook verkrijgbaar in een speciale uitvoering met ‘bodemkruis’ (een soort van statief aan de onderkant van de kerstboom). De modellen met bodemkruis zijn speciaal geschikt voor plaatsing op een harde ondergrond zoals een (dak)terras, balkon of tegelvloer. De versies met bodemkruis zijn verkrijgbaar in afmetingen van 150 cm, 200 cm of 300 cm. Allemaal hebben ze een diameter van 100 cm. In het Engels worden deze Fairybell kerstbomen met bodemkruis ook wel aangeduid met de term ‘all surface’.

Zou je toch graag een groter model vlaggenmast kerstboom van 6 meter of 8 meter hoog buiten willen plaatsen? Bij de vlaggenmast kerstverlichting van 6 meter (met 900 en 1200 LED lampjes), kun je optioneel een deelbare 6 meter of 8 meter hoge aluminium mast meebestellen. Deze deelbare vlaggenmast inclusief grondbuis, kun je eenvoudig zelf in de grond plaatsen. Na Kerst kun je de losse delen van de mast weer eenvoudig uit elkaar halen en compact bewaren. De grondbuis kun je desgewenst laten zitten voor volgend jaar.

Aanbieding
189.00
Aanbieding
209.00
Aanbieding
269.00

Gratis schemerschakelaar t.w.v. € 14,95
*bij alle Fairybell kerstbomen met uitzondering van de deurkerstboom

Meer informatie

Meer weten over vlaggenmast kerstverlichting?

Kerstverlichting buiten eenvoudig en snel online besteld

De decembermaand is een enorm drukke periode, waarin de meeste mensen een hoop moeten regelen. Denk hierbij aan boodschappen doen voor het koken van lekkere maaltijden, cadeautjes kopen, het aanschaffen van kerstversiering en het decoreren van huis en tuin.

Omdat het kan, willen wij deze laatste twee taken graag zo gemakkelijk mogelijk maken voor onze klanten. Koop jouw kerstversiering in onze webshop en ben verzekerd van de beste kwaliteit + een betrouwbare levering in de hele Benelux. 

Weg met de nadelen van een natuurlijke kerstboom

De originele kerstboom, een van de meest bekende symbolen voor de kerstperiode. De keuze is enorm, zowel in de verschillende varianten van de bomen zelf als de versiering en lampjes. Bespaar jezelf een hoop tijd en moeite met behulp van een vlaggenmast met kerstversiering! Hiermee heb je gegarandeerd jarenlang de perfecte kerstboom bij jou in de (voor)tuin en hoef je je niet langer druk te maken om bijvoorbeeld de eventuele rommel die deze kan veroorzaken.

Daarnaast is de jaarlijkse zoektocht naar de mooist gevormde kerstboom ook verleden tijd, want met vlaggenmast kerstverlichting kun jij elk jaar genieten van de mooiste boom in de straat bij jou voor het huis of bedrijf! Bovendien is de vlaggenmast kerstverlichting geschikt voor buiten en, in tegenstelling tot een gemiddelde kunst kerstboom, compact en snel op te bergen. Dit betekent geen opbergruimte vol kerstspullen meer én niet langer elke dag de stoep vegen door losgelaten dennennaalden. Wat wil je nog meer?

Hoogwaardige kwaliteit kerstverlichting op een vlaggenmast

Wij garanderen onze klanten van de beste kwaliteit kerstverlichting. Ook met onze vlaggenmast kerstverlichting, van het merk Fairybell, ben jij dus verzekerd van jarenlang plezier. De LED lampjes, waarmee een 3D kerstboom gevormd wordt, zijn van hoogwaardige kwaliteit. Hierdoor zijn ze niet alleen bestand tegen alle weersomstandigheden, maar ook nog eens zeer energiezuinig.

Omdat wij weten wat kwaliteit is en van mening zijn dat onze producten jarenlang mee horen te gaan, bieden wij op alle vlaggenmast kerstverlichting 3 jaar garantie. Jij komt dus gegarandeerd duurzaam, veilig, feestelijk én zonder zorgen de decembermaand door!

Vlaggenmast kerstverlichting voor elke gelegenheid

Een vlaggenmast met kerstverlichting is ideaal voor in de (voor)tuin, maar staat bijvoorbeeld ook prachtig te midden van een groot plein. Wij bieden graag voor elk wat wils, vandaar dat onze collectie vlaggenmast kerstverlichting varieert in maat, kleur en hoeveelheid lampjes.

Bovendien bieden wij kerstverlichting inclusief vlaggenmast tot een hoogte van 4 meter. Super handig, want dankzij de eenvoudige constructie zijn deze zogenoemde kerstbomen op paal in slechts 10 tot 15 minuten zonder gereedschap opgezet. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te verplaatsen én gaan ze jarenlang mee.

Toch graag vlaggenmast kerstverlichting van 6 meter of 8 meter hoog? Bijpassende deelbare masten zijn apart verkrijgbaar in onze webshop. Alle vlaggenmasten in ons assortiment zijn deelbaar, voorzien van poedercoating en worden inclusief grondbuis geleverd. Ze zijn snel op te bouwen en weer compact op te ruimen na de Kerst.

Kerstverlichting in alle maten en varianten

Omdat wij graag elke klant goed van dienst willen zijn, is onze vlaggenmast kerstverlichting in verschillende hoogtes, breedtes, kleuren en aantal lampjes verkrijgbaar. Zo beschikt de vlaggenmast kerstboom van 2 meter hoog en 120 centimeter breed bijvoorbeeld over 300 warm witte LED lampjes. Onze grootste optie die inclusief mast wordt geleverd, is maar liefst 4 meter hoog en voorzien van 640 energiezuinige lampjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn!

Toch liever een echte eyecatcher in de (voor)tuin? Kies dan voor een vlaggenmastboom van 6, 8, 10 of 12 meter hoog. Deze worden exclusief mast geleverd en zijn voorzien van warm witte (met of zonder twinkel) of multi colour verlichting. Onze kerstverlichting voor een vlaggenmast van 6 meter is voorzien van 900 of 1200 LED lichtjes en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Onze grootste varianten van maar liefst 10 meter en 12 meter hoog zijn zeer geschikt voor bedrijven of openbare ruimtes die makkelijk en snel voorzien dienen te worden van de ideale kerstsfeer.

Kerstverlichting met eenvoudige constructie

Het opzetten van een kerstboom neemt redelijk wat tijd in beslag. Gelukkig is onze kerstverlichting voor buiten aan de vlaggenmast voorzien van een eenvoudige constructie, waardoor jij zonder het gebruik van gereedschap jouw tuin binnen de kortste keren hebt omgetoverd tot een waar winters kerstparadijs!

Haal alle onderdelen om te beginnen uit de doos en bevestig de metalen haak aan het masttouw. Deze hijs je voorzichtig omhoog totdat de haak zich boven in de mast bevindt. Druk vervolgens de drukknopjes van de buitenste banden dicht en plaats de grondpinnen rond de mast met behulp van de bijgeleverde oranje afstandsband. De zwarte banden dienen aan de grondpinnen bevestigd te worden.

Breng de boom, indien nodig, in model en leg het aansluitsnoer rondom de mast. Sluit deze aan met behulp van de draaistekker en let goed op dat alle koppelingen helemaal aangedraaid zijn. De laatste stap is het koppelen van het andere uiteinde van het aansluitsnoer aan de stekker, deze dient weer aangesloten te worden op de netvoeding. En voilà, jouw tuin is voorzien van een feestelijke sfeer!

Vlaggenmast kerstverlichting accessoires

Een vlaggenmast kerstboom wordt inclusief de benodigde accessoires geleverd, zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken. Zo vind je in de doos een verbindingskabel, een oranje afstandsband, haringen, een 31 Volt transformator met een snoer van 2 meter en een handleiding. De kerstbomen op paal worden uiteraard inclusief mast geleverd.

Mocht je voor de kerstverlichting aan vlaggenmasten van 6 meter en 8 meter graag een bijpassende deelbare vlaggenmast zoeken, zijn deze in onze webshop apart verkrijgbaar. Ook verlengsnoeren en bodemkruizen zijn bij ons snel en eenvoudig te kopen. Zo haal jij met één bestelling alle gewenste kerstdecoratie voor buiten in huis!

Vlaggenmast kerstverlichting niet gevonden?

Staat de kerstverlichting vlaggenmast die je zoekt er hierboven niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen nagenoeg alle soorten vlaggenmast kerstverlichting buiten snel en goedkoop leveren.