< Terug naar de veelgestelde vragen

Waarom kies je voor een Fairybell vlaggenmast kerstboom?

Fairybell is een kerstverlichting fabrikant die de vlaggenmast kerstboom bekend heeft gemaakt. Door het wereldwijde succes van vlaggenmast kerstbomen als kerstverlichting voor buiten, zijn er veel kerstverlichting fabrikanten die het idee van de originele Fairybell kerstboom hebben gekopieerd.

Uniek ontwerp met sierlijk hangende guirlandes

Op het ontwerp van Fairybell kerstbomen zit echter een patent. Daarmee is het ontwerp en de constructie van namaak vlaggenmast kerstverlichting nooit zoals dat van de originele Fairybell modellen.

Het ontwerp van Fairybell kerstbomen kenmerkt zich door zijn sierlijk hangende guirlandes van lichtsnoeren die samen op nagenoeg perfecte wijze tijdens de donkere feestdagen een prachtige kerstboom lichtfiguur vormen.

Bij namaak Fairybell kerstbomen is de vorm waarin de structuur waarin de lichtsnoeren met elkaar verbonden zijn minder elegant. Dit zijn vaak rechte lijnen (horizontaal of verticaal), waarmee het model van deze LED kerstbomen er minder organisch en elegant uitziet.

Vlaggenmast kerstboom met 3 jaar garantie

Een doorslaggevend argument voor veel van onze klanten om te kiezen voor een Fairybell vlaggenmast kerstboom, is de fabrieksgarantie van 3 jaar op deze producten.

Ook als er buiten de garantietermijn een onderdeel defect mocht zijn, dan kan dit in veel gevallen vervangen worden voor een schappelijke prijs.

Goedkoper op de lange termijn

In de aanschaf is een Fairybell kerstverlichting misschien iets duurder, maar dit betaald zich ruim terug in het prachtige originele ontwerp van de kerstboom en de hoge kwaliteit die extra wordt onderstreept door het vertrouwde gevoel van 3 jaar garantie.

Wanneer je je Fairybell kerstboom voorzichtig behandeld tijdens het opbouwen en opruimen, dan kun je er jarenlang van genieten. Dat is nog eens wat anders dan kerstverlichting producten van bijvoorbeeld sommige discount winkels die het soms al na een of twee Kerst-seizoenen begeven.

< Terug naar de veelgestelde vragen of Ga naar de vlaggenmast kerstbomen >